Ο καναπές για να είναι ο απόλυτος καναπές για χαλάρωση πρέπει να είναι δύο πράγματα.. Το πρώτο είναι να είναι άνετος για να σε εμπνέει να «χωθείς στην αγκαλιά του» και να ξεχάσεις μια για πάντα βραδινές εξόδους με τη παρέα (πάντα όμως θα μπορούν να έρθουν σπίτι να αράξουν μαζί σου), το δεύτερο που πρέπει να είναι ένας καναπές είναι να βολεύει σε μέγεθος και όχι δεν εννοώ στο σαλόνι αλλά να χωράς εσύ ξαπλωμένη και να περισσέυει και λίγο για να απλωθείς ακόμα περισσότερο. Πόσες φορές σε έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ άλλωστε, γίνεται να μένουν τα πόδια σου απέξω (συγνώμη αυτό δεν μου έχει τύχει ποτέ λόγω ύψους αλλά τον θέλω τον χώρο μου) ή να ξυπνάς πιασμένη; Δεν γίνεται! Και βρήκαμε λοιπόν τον απόλυτο! Τον έναν και μοναδικό!

Capture

Η IKEA, υποδέχεται το φθινόπωρο με νέες σειρές και παιχνιδιάρικη διάθεση, προσκαλώντας τον καθένα από εμάς να ακολουθήσει τη δική του φαντασία! Με μοντέρνο και εκλεκτικό ύφος, αλλά και με πλούσια χρώματα και έντονα μοτίβα με λουλούδια και καρό σχέδια, τα νέα προϊόντα έρχονται για να δημιουργήσουν ένα όμορφο και «ζεστό» περιβάλλον.

Capture

Για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη σειρά LIDHULT, που περιλαμβάνει μεγάλους και άνετους καναπέδες με ψηλή πλάτη. Η νέα σειρά, που διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτινων καλυμμάτων, συνδυάζει το παραδοσιακό στιλ με σύγχρονες λειτουργίες, για να μπορεί ο καθένας από εμάς να δημιουργήσει τον δικό του συνδυασμό.

Κάθεστε αναπαυτικά χάρη στα ελατήρια σε θήκες που σας προσφέρουν σωστή στήριξη και προσαρμόζονται στο σώμα σας. Μία στρώση από μπάλες ινών κάνει τον καναπέ πιο μαλακό και άνετο, ενώ η ψηλή πλάτη και το στήριγμα του αυχένα σάς επιτρέπουν να χαλαρώσετε.10 χρόνια δωρεάν εγγύηση.