Έφτασε ο καιρός που πρέπει να κάνουμε την απαραίτητη γενική καθαριότητα στο σπίτι μας αφού η εποχή αλλάζει. Με τον ερχομό της άνοιξής βγάζουμε τα χαλιά και τις μοκέτες, αλλάζουμε ή πλένουμε τα καλύμματα και τις κουρτίνες και πολλές ακόμη δουλειές που μας φαίνονται ατελείωτες.

Για να οργανωθείτε καλύτερα και με ευκολία χωρίς να αγχωθείτε σας έχω μια λίστα με τις δουλειές του σπιτιού ανά δωμάτιο:

Κουζίνα:
Καθαρισμός ντουλαπιών
Καθαρισμός ηλεκτρικών συσκευών όπως φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο.
Αλλαγή η καθαρισμός κάδου απορημάτων

 

Μπάνιο:
Καθαρισμός λεκάνης, νιπτήρα, ντουζ
Πλένουμε το πατάκι, κουρτίνα
Καθαρισμός στα πλακάκια

 

Υπνοδωμάτιο:
Φρεσκάρισμα στρώματος και μαξιλαριών
Καθαρισμός σε τζάμια, πατζούρια και φωτιστικά
Καθαρισμός ντουλάπας

Σαλόνι:
Ξεσκόνισμα επίπλων και φωτιστικών
Καθαρισμός σε τζάμια και πατζούρια
Σκούπισμα και σφουγγάρισμα

Το σκούπισμα και σφουγγάρισμα προφανώς γίνεται σε όλους τους χώρους του σπιτιού και για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε μια σκούπα απο την νέα σειρά της Kärcher WD, η οποία θα γίνει ο αγαπημένος σου βοηθός.

 

Η νέα σειρά από σκούπες ξηρής και υγρής αναρρόφησης της Kärcher WD εγγυάται να σας κερδίσει και να προσθέσει τον WOW παράγοντα στην καθημερινότητα σας, τόσο λόγω της απαράμιλλης αντοχής τους, αλλά και χάρη στη πολυμήχανη φύση της σειράς, που δεν περιορίζεται στην απομάκρυνση της σκόνης ή στις κλασικές αποστολές μίας κοινής σκούπας.

Η σειρά WD έρχεται να σας εκπλήξει με πέντε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων για να καλύψει όλες τις ανάγκες για μέσα και έξω από το σπίτι. Η επιστημονικά μελετημένη εργονομία τους κάνει τη σειρά WD της Kärcher κυριολεκτικά το δεξί σας χέρι από τον καθαρισμό της απλής σκόνης, της στάχτης, του σπιτιού, του γκαράζ, του μπαλκονιού, του κήπου ακόμα και της σκληρής ανακαίνισης, κρατώντας τα πάντα συναρπαστικά καθαρά, ό,τι και αν συμβεί!