Μπορεί τα περισσότερα ακαδημαϊκά ιδρύματα να ξεκινούν τη λειτουργία τους τον Οκτώβριο, όμως οι νέοι φοιτητές έχουν ξεκινήσει ήδη να αναζητούν το σπίτι που θα τους φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια. Η ανεύρεση του ιδανικού χώρου όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα, αφού σε δεύτερο στάδιο, το σπίτι πρέπει να εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα που θα το κάνουν άνετο και λειτουργικό.

Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι! Υπάρχουν άπειρες λύσεις, αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις και δε χρειάζεται να διαθέσεις μια περιουσία. Στα Praktiker αυτή την περίοδο θα βρεις εργονομικές καρέκλες γραφείου, πρακτικές βιβλιοθήκες και μοδάτα πουφ, με τη σφραγίδα γνωστών σχεδιαστών, που θα φτιάξουν το κατάλληλο φοιτητικό γραφείο, για άνετο και ξεκούραστο διάβασμα. Αναπαυτικά στρώματα nanobionic, πουπουλένια παπλώματα και βελούδινα μαξιλάρια θα αγκαλιάσουν τα όνειρα σου, με την υπόσχεση για ξέγνοιαστους ύπνους.

Εμπνεύσου από τις αμέτρητες προτάσεις ποικίλων στυλ και διακόσμησης που προσαρμόζονται στον δικό σου χώρο. Μικρό ή μεγάλο σπίτι, οι “μεγάλες” λύσεις από την Praktiker ταυτίζονται πλήρως με τις ανάγκες σου και δημιουργούν τις “γωνιές” που θα συντροφεύσουν τα φοιτητικά σου χρόνια, με #FoititikoSpitiEukolaki στα Praktiker.

 

Στο πλαίσιο αυτό και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των νέων, η Praktiker, διοργανώνει Μεγάλο Διαγωνισμό, κάνοντας δώρο σε έναν τυχερό το ετήσιο φοιτητικό ενοίκιο. Παράλληλα, προσφέρει μοναδικές δωροεπιταγές αξίας έως και €200, για επόμενες αγορές, έως τις 31/10.

Για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τον χώρο τους, η Praktiker προσφέρει έξυπνες λύσεις και επιλογές, μέσα από τον νέο της Κατάλογο Σπιτιού. Μέχρι 31/12 ταξιδεύουμε μέσα από ένα ανανεωμένο λεξικό διακόσμησης έχοντας δίπλα μας τους Interior Experts της Praktiker, οι οποίοι μας βοηθούν να βρούμε το δικό μας προσωπικό ύφος και να ανακαινίσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας, έχοντας την ευκαιρία να δούμε τις αλλαγές που επιλέξαμε, να γίνονται πράξη μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR Experience).

Έτοιμες κουζίνες, ξύλινες τραπεζαρίες, πλουμιστά χαλιά, γωνιακοί καναπέδες, κομψές πολυθρόνες, προσφέρονται σε ασυναγώνιστες τιμές και προσαρμόζονται σε κάθε έμπνευση: Urban Minimalism, Cozy Apartment, City Vibes στην καρδιά των καταστημάτων Praktiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.