Λίγο πριν χειμωνιάσει για τα καλά ήρθε η ώρα να οργανώσεις το τέλειο πάρτυ χρησιμοποιώντας bluetooth ηχεία βάζοντας μουσική απλά από το κινητό σου. Πώς όμως θα βρεις τα καλύτερα; Νέα Bluetooth ηχεία παρουσίασε στην IFA 2018 η Logitech, μέσω του brand Ultimate Earsπου δραστηριοποιείται σ’ αυτό το κομμάτι.

Ultimate Ears

Το BOOM 3 και MEGABOOM 3 υποστηρίζουν 360° sound με δυνατό μπάσο και διακρίνονται φυσικά για τη φορητότητα, αλλά και τον αδιάβροχο χαρακτήρα τους, ενώ διαθέτουν κομψή, εξωτερική εμφάνιση με χρήση από ύφασμα.

Χάρη στο Magic Button, στην κορυφή τους επιτρέπει τον έλεγχο της μουσικής πιο εύκολα από ποτέ. Με απλή πίεση λειτουργεί ως Play / Pause / Skip button, ενώ, πατώντας το παρατεταμένα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το speaker, να το συνδέσετε με το smartphones σας και να ξεκινήσει να παίζει ένα από τα τέσσερα preset Apple Music (σε iOS) ή Deezer Premium (σε Android)playlists.

Ultimate Ears3

Μπορείτε να συνδέσετε μεταξύ τους έως και 150 BOOMS & MEGABOOMS.

Ultimate Ears2

Οι νέες προτάσεις είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, ενώ διατίθενται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές (Μαύρο, Κόκκινο, Μπλε και Βιολετί) με κόστος 149,99 ευρώ για το ΒΟΟΜ 3 και 199,99 ευρώ για το MEGABOOM 3.

Ultimate-Ears-BOOM-3-e-MEGABOOM-3

About The Author

One Response