Το κλιματιστικό ανήκει πλέον στις απαραίτητες συσκευές για το σπίτι μας. Είναι άλλωστε ο μόνος τρόπος για να βγούμε νικητές από τη μάχη με τις υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν κι εσύ σκέφτεσαι αυτή την περίοδο να επενδύσεις σε ένα κλιματιστικό, δες στη συνέχεια ποια είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξεις.

Για να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν για το χώρο, εξετάζουμε τα παρακάτω:

-Τον όροφο στον οποίο βρίσκεται ο χώρος που θέλουμε να τοποθετήσουμε το κλιματιστικό.

-Τα τετραγωνικά που θέλουμε να καλύψουμε.

-Τον προσανατολισμό του χώρου.

-Το συνήθη αριθμό ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο.

-Αν υπάρχουν μέσα στο χώρο ηλεκτρικές συσκευές (καθώς και την ισχύ τους).

-Την ενεργειακή κλάση

– Το θόρυβο, που αποτελεί ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής του κλιματιστικού

Απόλυτη δροσιά με τις προτάσεις της Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas φέτος το καλοκαίρι φέρνει το κλίμα δροσιάς που αποζητάμε στον χώρο, κάνοντας τις ζεστές μέρες πιο ευχάριστες. Μέσα από την αναβαθμισμένη της έκθεση με μια μεγάλη γκάμα συσκευών και συμπληρωματικών προϊόντων, αλλά και μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της! Με τον νέο Κατάλογο Κλίμα 2021, η Praktiker μας καλεί να «Φτιάξουμε την ιδανική θερμοκρασία στον χώρο μας». Παρουσιάζονται κορυφαία brands κλιματιστικών, ανεμιστήρων και καθαριστών αέρα, προηγμένης τεχνολογίας και έξυπνων λειτουργιών, για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Επιπλέον μας δίνει όλα τα tips για την επιλογή των κατάλληλων συσκευών.

Νέες υπηρεσίες εγκατάστασης

Παράλληλα, η Praktiker καινοτομεί, καθώς μας προτείνει και μια σειρά από συμπληρωματικά είδη σπιτιού. Είναι διαθέσιμα λευκά είδη, έπιπλα και δομικά υλικά, που κυριολεκτικά έρχονται να ολοκληρώσουν την αίσθηση δροσιάς μας. Η εξειδικευμένη ομάδα Praktiker βρίσκεται πάντα δίπλα μας για να μας βοηθήσει και να μας καθοδηγήσει για τις σωστές αγορές μας σε όλο το εύρος λύσεων δροσιάς. Επιπλέον όλων αυτών, με τις νέες υπηρεσίες εγκατάστασης/ απεγκατάστασης, ανακύκλωσης και συντήρησης κλιματιστικού, η Praktiker αγγίζει το last mile της εξυπηρέτησής μας. Μας λύνει τα χέρια, συντροφεύοντάς μας από τη στιγμή της επιλογής μέχρι και τη στιγμή της χρήσης των νέων μας προϊόντων δροσιάς, άμεσα και αξιόπιστα.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Μεταμορφώστε το σπίτι σε όαση αξιοποιώντας τις δυνατότητες του μπλε