Έχεις δοκιμάσει τα πάντα και ακόμα δεν είσαι ικανοποιημένη από το πως μυρίζει το μπάνιο σου; Μήπως τελικά δεν έχεις δοκιμάσει τα πάντα; Ορίστε 5 tips που θα κάνουν το μπάνιο σου να μοσχοβολάει πάντα.

Κράτα τις πετσέτες σου στεγνές

Το μπάνιο είναι μόνιμα με υγρασία κάτι που κάνει εύκολα τις πετσέτες να μυρίζουν μούχλα. Στέγνωσε τις πετσέτες, αμέσως μετά τη χρήση τους, στον ήλιο. Φυσικά, θέλουν τακτικό πλύσιμο και να μην αποθηκεύονται νωπές αλλά μόνο όταν έχουν στεγνώσει καλά.

Εκμεταλλεύσου την όξινη δύναμη του λεμονιού

Το λεμόνι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους σου όσον αφορά τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των άσχημων οσμών. Εκτός από την ευχάριστη μυρωδιά και την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών, είναι ένα καλό φυσικό καθαριστικό. Αυτές οι ιδιότητες προέρχονται από τα υψηλά επίπεδα κιτρικού οξέος που περιέχει. Στην ιδανική περίπτωση, ο τρόπος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το λεμόνι είναι να τρίψεις ένα σε όλο το μπάνιο αφού καθαρίσεις τα πράγματα με το κλασικό σου απορρυπαντικό. Έτσι, η επίδρασή του θα διαρκέσει περισσότερο στις επιφάνειες και θα ολοκληρώσει τη δουλειά.

Αρωματικά λαδάκια

Τα αρωματικά έλαια είναι υπέροχοι σύμμαχοι όταν πρόκειται να αρωματίσεις το σπίτι σου και να αποφύγεις τις άσχημες μυρωδιές. Ένας καλός τρόπος για να τα χρησιμοποιήσεις είναι να μουσκέψεις ένα βαμβάκι και να το τοποθετήσεις σε στρατηγικό σημείο στο μπάνιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να το βάλετε μέσα στο ρολό χαρτιού υγείας.

Συνδύασε νερό και μαλακτικό

Ακολουθεί άλλος ένας τρόπος για να κάνεις τις πετσέτες σου να μυρίζουν πάντα τέλεια, ειδικά αυτές που χρησιμοποιείς πιο συχνά (όπως πετσέτες χεριών και πετσέτες μπάνιου). Δεδομένου ότι αυτές οι πετσέτες εκτίθενται συνεχώς σε άσχημες μυρωδιές και βακτήρια από το δέρμα μας, μπορείς να τις ψεκάσεις με ένα μείγμα νερού και μαλακτικού. Ένα μείγμα νερού, μαγειρικής σόδας και μαλακτικού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αποσμητικό DIY.

Βάλε απορρυπαντικό στο καζανάκι

Εκτός από όλα τα διαθέσιμα προϊόντα για να κάνουν το νερό να τρέχει μέσα από την τουαλέτα πιο φρέσκο, υπάρχει επίσης ένα μικρό tip που μπορείς να κάνεις για να μυρίζει όμορφα. Απλώς πρόσθεσε λίγο απορρυπαντικό στο νερό στο καζανάκι. Με αυτόν τον τρόπο, θα απελευθερώσει ένα ευχάριστο και ζωντανό άρωμα που θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διάβασε επίσης:

Μεγιστοποίηση μικρών χώρων: 4 βασικά tips διακόσμησης