Η άνοιξη δεν είναι απλά η εποχή που όλα γύρω μας ανθίζουν, αλλά μια περίοδος που οι αλλεργίες έρχονται να ταλαιπωρήσουν πολλούς από εμάς. Αν πέρασες την πλειοψηφία των τελευταίων ηλιόλουστων ανοιξιάτικων ημερών με συνεχές φτέρνισμα, ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείς τρόπους καταπολέμησης της γύρης και των σωματιδίων σκόνης που κυκλοφορούν στο σπίτι σου.

Πως να το πετύχεις

Για να μειώσεις τα συμπτώματα της αλλεργίας, προστάτεψε τα μάτια σου με γυαλιά, περιόρισε την έκθεσή σου στους αλλεργιογόνους παράγοντες και δώσε έμφαση στην καθαριότητα. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μειώσεις στο ελάχιστο τα ποσοστά της γύρης, της σκόνης και των ακάρεων. Ένας καθαριστής αέρα Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 σίγουρα θα σε βοηθήσει. Το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 χρησιμοποιεί μία προηγμένη τεχνολογία για τον καθαρισμό του αέρα απομακρύνοντας το 99,97% των αλλεργιογόνων και των ρύπων ενώ ταυτόχρονα δροσίζει ή θερμαίνει ανάλογα την εποχή. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός του χωρίς πτερύγια το καθιστά ένα κομμάτι design για κάθε σπίτι ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την μεγίστη άριστη απόδοση.

Επιπλέον, το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04 είναι πιστοποιημένος καθαριστής αέρα από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF) με τη σφραγίδα ECARF τον Ιανουάριο του 2022. Εξοπλισμένος με έξυπνους αισθητήρες και εξαιρετικά αποδοτικά φίλτρα HEPA, ο καθαριστής αέρα Dyson συλλαμβάνει έως και 99,97% των σωματιδίων μεγέθους 0,1 microns – όπως αλλεργιογόνα, βακτήρια, γύρη και σπόρους μούχλας.

Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία Air Multiplier η οποία ενισχύει τον περιβάλλοντα αέρα, παρέχοντας μια συνεχή, ισχυρή και ομαλή ροή αέρα (άνω το 290 λίτρων το δευτερόλεπτο), αλλά και έξυπνο αισθητήρα που ανιχνεύει αυτόματα, λειτουργία AUTO MODE, τα αερομεταφερόμενα σωματίδια και στη συνέχεια κάνει διάγνωση καθώς αναφέρει σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα του αέρα.

Διαβάστε επίσης:

5 εύκολοι τρόποι για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας