Χάνεις τον ύπνο σου όταν σκέφτεσαι πως πρέπει να αγοράσεις καινούριο στρώμα; Παρακάτω μπορείς να βρεις τον απόλυτο οδηγό για να επιλέξεις το στρώμα που θα σε κάνει να έχεις όνειρα γλυκά διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο την λήψη της μεγάλης απόφασης.

 

Πόσα χρόνια έχεις το συγκεκριμένο στρώμα;

Αν το στρώμα που χρησιμοποιείς ήδη είναι πάνω από 8 ετών τότε δεν είναι κακή ιδέα το να αλλάξεις. Βέβαια αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για όλα τα στρώματα. Πολύ συχνά στο σπίτι η μαμά μου αλλάζει ανα εξάμηνο το στρώμα και μερικές φορές γίνεται σαν καινούριο.

Τι στρώμα πρέπει να επιλέξεις;

Ο τύπος στρώματος κάθε ατόμου είναι ξεκάθαρα προσωπική προτίμηση. Πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολη η επιλογή αλλά θα πρέπει να μιλήσεις με τον υπάλληλο και να του εξηγήσεις ώστε να σε βοηθήσει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πόσο είναι το ποσό που θέλεις να ξοδέψεις;

Ο προϋπολογισμός ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Μπορείς να βρεις εκπληκτικά στρώματα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σου και φυσικά το ποσό που θέλεις να διαθέσεις.

Τι είναι τα στρώματα 4ης γενιάς;

Η Media Strom παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά στρωμάτων Advance 4ης γενιάς, η οποία αναβαθμίστηκε για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ύπνου. Τα τέσσερα εξελιγμένα στρώματα της σειράς Advance, που έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, Care, Feel, Touch και Live, προσφέρουν ακόμα πιο ξεκούραστο ύπνο, μεγαλύτερη άνεση και υπέροχο «αγκάλιασμα» του σώματος με υψηλής ποιότητας συστατικά.

Capture

Όλα τα στρώματα της νέας σειράς Advance[4] υπόσχονται ξεκούραστο και χαλαρωτικό ύπνο χάρη στα εξελιγμένης τεχνολογίας συστήματα ανεξαρτήτων ελατηρίων (Pocket Spring Technology) και τις ενισχυμένες ζώνες στήριξης. Τα συστήματα αυτά υποστηρίζουν κάθε διαφορετικό σωματότυπο, προσαρμόζονται στις καμπύλες του σώματος και περιορίζουν την αίσθηση της κίνησης του συντρόφου, σε περίπτωση που θέλει να αλλάξει θέση ή και να σηκωθεί από το στρώμα. Η εξέλιξη της σειράς φέρνει ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα σε όλη την επιφάνεια των στρωμάτων με την εξελιγμένη περιμετρική στήριξη (Side Support Plus), ενώ την ίδια στιγμή «αγκαλιάζει» υπέροχα το σώμα χάρη στη χρήση πλεκτών υφασμάτων υψηλής ελαστικότητας, που επιτρέπουν την αρμονική λειτουργία όλων των συστατικών και τη μέγιστη απόδοσή τους.

Η υψηλή τεχνογνωσία και πολυετής εμπειρία της Media Strom συνδυάστηκαν για τον σχεδιασμό και την εξέλιξη της σειράς, διατηρώντας αδιαπραγμάτευτες αξίες την υγιεινή και την ασφάλεια που προσφέρεται σε όποιον ξαπλώνει σε ένα στρώμα Media Strom. Άλλωστε πέρα από την αντιμικροβιακή επεξεργασία (sanitized) στο ύφασμα, η Media Strom παραμένει η μοναδική εταιρεία στρωμάτων στην Ελλάδα που διαθέτει και τη διεθνή πιστοποίηση ΟΕΚΟ TEX Standard 100 για ολόκληρο το στρώμα, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη απουσία επιβλαβών ουσιών από αυτό.

Η σειρά Advance 4ης γενιάς με τα ανανεωμένα στρώματα Care, Feel, Touch και Live, σας περιμένει να την ανακαλύψετε με εξελιγμένη σχεδίαση και νέα εικόνα, για αναζωογονητικό ύπνο που χαρίζει μέρες γεμάτες ενέργεια, ό,τι ακριβώς αναζητούν όλοι όσοι θέλουν να κοιμούνται καλά και να ζουν καλύτερα την κάθε τους στιγμή.