Κάθε σινεφίλ έχει ονειρευτεί, έστω και μια φορά στη ζωή του, να αποκτήσει το δικό του σινεμά στο σπίτι, ώστε να μπορεί να μοιράζεται τις αγαπημένες του ταινίες μόνο με την παρέα που επιθυμεί. Ιδιαίτερα την τελευταία διετία, με τις συνεχείς ακυρώσεις ταινιών και την ανασφάλεια που προκάλεσε ο κορονοϊός, η επίσκεψη στον κινηματογράφο έγινε δύσκολη υπόθεση. Όλοι νιώσαμε την ανάγκη να μεταφέρουμε με κάποιο τρόπο την εμπειρία στο σπίτι, αφού η Covid 19 ανέδειξε τα πλεονεκτήματα της διασκέδασης…εντός.

Η δημιουργία ενός μίνι κινηματογράφου δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση, όσο ακούγεται. Εκτός από την επιλογή ενός άνετου καναπέ και μιας τηλεόρασης που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας, το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της εμπειρίας εξαρτάται από τον ήχο. Ευτυχώς η Sonos, για ακόμα μία φορά έρχεται να μας δώσει την καλύτερη λύση για αξέχαστες movie nights, αφού με τη μικρών διαστάσεων μπάρα ήχου Beam Gen. 2, ο καθένας μπορεί να απολαμβάνει μια καθηλωτική ηχητική εμπειρία με μεγαλύτερο βάθος και ευκρίνεια.

Μικρή κι όμως…θαυματουργή

Είναι γνωστό ότι η εταιρεία τα τελευταία χρόνια επιδιώκει να μεταφέρει το Χόλυγουντ στο σπίτι μας και αυτή τη φορά μάλλον τα κατάφερε. Ενσωμάτωσε νέα χαρακτηριστικά και σημαντικά καλύτερο ήχο στην μπάρα Beam, διατηρώντας όμως τις μικρές διαστάσεις της που την καθιστούν ανάρπαστη. Τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη μπάρα ήχου είναι πολλά και μπορεί να τα αντιληφθεί ακόμα και κάποιος που δεν έχει ιδέα από ηχητικά συστήματα.

Αρχικά, ο ήχος που προσφέρει είναι καθαρός, πλούσιος και ακριβής. Πέντε ισχυρά ηχεία γεμίζουν τον χώρο από τοίχο σε τοίχο με ευκρινείς υψηλές συχνότητες, ζωντανό μπάσο και εντυπωσιακό βάθος. Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κάποιος που επιθυμεί να επενδύσει στο οικιακό του σινεμά ή να απολαμβάνει προγράμματα στην τηλεόραση, να ακούει μουσική ή να παίζει παιχνίδια με την παρέα του.

Doldy Atmos και άνετος χειρισμός

Η Beam Gen. 2 είναι συμβατή με δεκάδες υπηρεσίες streaming που διατίθενται στην εφαρμογή Sonos, ενώ η υποστήριξη Dolby Atmos και 5.1 surround sound, αναμφίβολα αποτελούν τους κυριότερους λόγους για να αποκτήσει κανείς την budget-friendly πρόταση της Sonos. Παράλληλα, είναι εύκολη στη χρήση, το ηχείο είναι συμβατό με τη θύρα HDMI eARC της τηλεόρασης, ενώ ο κομψός σχεδιασμός της την ενσωματώνει διακριτικά στο χώρο, ώστε να ταιριάζει πρακτικά παντού. Δείγμα της υψηλής ποιότητας κατασκευής που τη διακρίνει, δεν θα μπορούσε παρά να είναι το σκληρό πολυκαρβονικό υλικό από το οποίο αποτελείται, ενώ τα εύχρηστα touch controls που βρίσκονται στο επάνω τμήμα, χαρίζουν πόντους στον άνετο και εύκολο χειρισμό όλων των features.

Ανεπανάληπτη εμπειρία ήχου σε μαύρο και λευκό

Η Sonos Beam Gen. 2 μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί μπροστά στην τηλεόραση ή να στερεωθεί με βάση στον τοίχο. Ο χειρισμός της μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Sonos, του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης, των φωνητικών βοηθών, του Apple AirPlay 2, των μουσικών υπηρεσιών και ακόμα περισσότερων επιλογών. Η εγκατάστασή της είναι…παιχνιδάκι και η ακρόαση μπορεί να ξεκινήσει σχεδόν αμέσως ανοίγοντας την εφαρμογή Sonos. Έρχεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα, για να διαλέξεις αυτή που προτιμάς και σε βιώσιμη συσκευασία από πολυτελές χαρτί χωρίς επίστρωση.

Αν, λοιπόν, ζητούμενο για σένα είναι ο ανυπέρβλητος ήχος υψηλών προδιαγραφών που θα προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία εκτοξεύοντας τον ήχο που παράγεται από τα video games και τις αγαπημένες σειρές, ταινίες και live τηλεοπτικές μεταδόσεις, η Sonos Beam (Gen 2) είναι μονόδρομος. Αποτελεί ένα άκρως ποιοτικό sound bar σε τιμή που δεν είναι απαγορευτική, που θα προσφέρει εγγυημένη επιτυχία σε κάθε movie night με την παρέα σου.

Περισσότερες πληροφορίες για την Beam θα βρείτε εδώ. H Beam Gen2 είναι διαθέσιμη στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργατών.

 

Διαβάστε επίσης:

Το Samsung Galaxy S22 Ultra φέρνει στη ζωή την ιστορία ενηλικίωσης της Millie Bobby Brown