Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι από εμάς, καταλάβαμε πόση τελικά σημασία έχει να ζούμε σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον, αφού η πανδημία τοποθέτησε σε πρώτο “πλάνο” τόσο την ατομική υγιεινή όσο και την απομάκρυνση των βακτηρίων από το χώρο μας. Το διάστημα που διανύουμε είναι αρκετά απαιτητικό. Η περίοδος πριν τις γιορτές πάντα συνδέεται με γενική καθαριότητα, στρώσιμο χαλιών και πλήθος άλλων εργασιών, που έχουν ως απώτερο στόχο να μπουν όλα σε… τάξη. Πόσες φορές άραγε ευχήθηκες να υπάρχει μια “μαγική” συσκευή που να μπορεί να κάνει περισσότερες από μια δουλειές για να εξοικονομείς χρόνο; Η Philips φαίνεται πως άκουσε την ευχή σου και έρχεται να σου λύσει τα χέρια με μια σκούπα “πολυεργαλείο” που προσφέρει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Κι όμως γίνεται! Σκούπα 3 σε 1 νέας γενιάς χωρίς ενοχλητικά καλώδια

Ηλεκτρική σκούπα, σφουγγαρίστρα και σκουπάκι χειρός. Όλα επιτελούν τη δική τους λειτουργία μέσα στο σπίτι και είναι απαραίτητα αν θες να ζεις σε ένα χώρο πραγματικά καθαρό. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να συνδυάσεις και τα τρία σε μια εξαιρετικά εύχρηστη συσκευή χωρίς καλώδια, με την εγγύηση ποιότητας που σου προσφέρει η Philips; Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η νέα τεχνολογία μπορεί να σου δώσει και αυτή τη δυνατότητα. Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα SpeedPro Aqua αποτελεί μια συσκευή “συνώνυμο” με το  γρήγορο καθάρισμα, ακόμα και σε δύσκολα σημεία που η σκόνη… επιμένει. Είναι εξοπλισμένη με ένα στόμιο 180° για να μην ξεφεύγει τίποτα, ενώ διαθέτει ένα μοναδικό σύστημα σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος. Η νέα 3 σε 1 σκούπα της εταιρείας είναι κατάλληλη για κάθε τύπο πατώματος και θα σου εξασφαλίσει ισχυρή απορρόφηση έως και του 98% της σκόνης και της βρωμιάς, χωρίς να σε κουράζει.

SpeedPro Aqua για να μη σου ξεφεύγει τίποτα

Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της SpeedPro Aqua, που πραγματικά εντυπωσιάζει κάποιον που τη χρησιμοποιεί για πρώτη φορά, είναι η δυνατότητά της να ρίχνει… φως στη βρωμιά ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως για παράδειγμα κάτω από το τραπέζι της τηλεόρασης, στις γωνίες ή κάτω από το κρεβάτι. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στις λυχνίες LED με τις οποίες εξόπλισε η Philips το στόμιο SpeedPro. Αποκαλύπτουν σκόνη, χνούδια, τρίχες κατοικιδίων και ενοχλητικά ψίχουλα την ώρα της χρήσης, για να ξεμπερδεύεις μαζί τους χωρίς να τα αναζητάς με μεγεθυντικό φακό!

Παράλληλα, η SpeedPro Aqua μπορεί να μεταμορφωθεί στην πιο θαυματουργή σφουγγαρίστρα που έχεις δει μέχρι σήμερα, αφού σου επιτρέπει υψηλού επιπέδου αποτελέσματα χωρίς να κουβαλάς πέρα δώθε τον κουβά. Το μοναδικό σύστημα σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος που διαθέτει, συμβάλλει στην απομάκρυνση έως και του 99% των βακτηρίων με μία κίνηση. Η ελεγχόμενη απελευθέρωση νερού διατηρεί τη βέλτιστη υγρασία για όλα τα σκληρά δάπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια του καθαρισμού, ενώ τα πανάκια από μικροΐνες μπορούν να πλυθούν στο χέρι ή στο πλυντήριο. Μόλις τελειώσεις, την κρεμάς απλώς στη βάση της, εξοικονομώντας και χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η SpeedPro Aqua διαθέτει λειτουργία AquaBoost για ταχύτερο καθαρισμό δυσκολότερων ακαθαρσιών, ενσωματωμένη μονάδα χειρός, εξάρτημα για κοιλότητες και βούρτσα για να καθαρίζεις στη στιγμή οροφές και ράφια. Το δοχείο αδειάζει εύκολα χωρίς να πρέπει να αντιμετωπίσεις σύννεφα σκόνης και το φίλτρο πλένεται κάτω από τη βρύση. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου 21,6 V υψηλής απόδοσης παρέχουν έως 50 λεπτά χρήσης στην κανονική λειτουργία και 22 λεπτά στη λειτουργία turbo, ενώ η τεχνολογία PowerCyclone 7 διαχωρίζει αμέσως τη σκόνη από τον αέρα, διατηρώντας την ισχυρή απόδοση για μεγαλύτερο διάστημα.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHILIPS – Απόκτησε μια μοναδική σκούπα  SpeedPro Aqua εντελώς δωρεάν

Σίγουρα μιλάμε για ένα high tech προϊόν που αξίζει να δοκιμάσεις, ξεχνώντας μια για πάντα όσα πίστευες για το καθάρισμα. Τι θα έλεγες όμως να αποκτήσεις την ασύρματη Philips SpeedPro Aqua εντελώς δωρεάν παίρνοντας μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του ThatsLife; Ένας τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει την νέα σκούπα της Philips, αφού πρώτα ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

  1. Άφησε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο
  2. Κάνε Like στην Facebook σελίδα του That’s Life

O διαγωνισμός μας θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

354 Σχόλια