Έχετε δει ξανά σπίτια-κρεβάτια; Κουκέτες σε σχήμα σπιτάκι; Αν είστε λάτρης της τέχνης και γνωρίζετε τα βασικά της ξυλουργικής, τότε η παλέτα είναι κάτι πραγματικά συναρπαστικό για εσάς και τα παιδιά σας. Θα μπορούσατε να φτιάξετε σπίτια-κρεβάτια για τα παιδιά σας από ξύλο παλέτας.

Η παλέτα είναι κάτι εξαιρετικά διαχειρίσιμο για την κατασκευή βασικών ειδών επίπλων. Το σπίτι-κρεβάτι είναι ένα εύκολο έπιπλο που δίνει όλη την ελευθερία και την ευχαρίστηση στο παιδί σας.

Βασικές τεχνικές

Έχει ληφθεί όλη η φροντίδα για να καλυφθούν όλες οι βασικές ανάγκες των μικρών παιδιών της επιλογής και των προτεραιοτήτων τους. Χρησιμοποιούνται σωστοί χρωματικοί συνδυασμοί στο στρώμα και στα μαξιλάρια. Ένα τετράγωνο τεράστιο παράθυρο είναι ασφαλώς εξοικονομημένο για άφθονο διασταυρούμενο αερισμό και για την είσοδο. Καθορίζεται επίσης ένα μικρό μέρος για μια ζαρντινιέρα όπου τοποθετούνται μερικά φρέσκα φυτά για να κάνουν αυτό το παιδικό κρεβάτι πιο ζωντανό και πιο εντυπωσιακό.

Ρουστίκ επιλογές

Σε ένα άλλο διώροφο παιδικό κρεβάτι, οι ίδιες απλές ρουστίκ σανίδες από ξύλο παλέτας χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του κρεβατιού. Αλλά αυτό δεν είναι ένα απλό παιδικό κρεβάτι, έχει επίσης μερικά λεπτά ράφια στη μία πλευρά όπου τοποθετούνται ορισμένα κεντρικά κομμάτια. Αν σας αρέσει να διακοσμείτε το εσωτερικό του σπιτιού σας, τότε αυτό είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Όχι μόνο θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών σας για ύπνο, αλλά θα σας έδινε επίσης την επιλογή να τοποθετήσετε μερικά λεπτά κεντρικά κομμάτια κατά μήκος των ραφιών, όπως μερικές κορνίζες, σκακιέρα ή ένα ρολόι.

Επιλογές ανάλογα με το φύλο

Θα μπορούσατε επίσης να είστε συγκεκριμένοι για το φύλο. Για παράδειγμα, αν πρόκειται να φτιάξετε ένα παιδικό κρεβάτι για το κοριτσάκι σας, θα μπορούσατε να του δώσετε το σχήμα κάποιου ιδανικά χτισμένου κουκλόσπιτου. Όπως μπορούμε να δούμε στο επόμενο έργο μας, αν και οι ίδιες ξύλινες σανίδες παλέτας χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτού του μοναδικού vintage παιδικού κρεβατιού, αλλά οι γωνίες του σε σχήμα καλύβας μας θυμίζουν μερικά κουκλόσπιτα που αγαπούσε το κοριτσάκι σας σε όλη την παιδική του ηλικία. Η εξατομίκευση του παιδικού κρεβατιού είναι επίσης επιλογή για εσάς, μπορείτε να το καθορίσετε ανάλογα με το φύλο.

 

Διάβασε επίσης:

Κουρτίνες: Όχι μόνο στυλ, αλλά εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων!