Για κάποιους, η απόκτηση ενός μεγαλύτερου (ή ακόμα και ενός κανονικού μεγέθους) κρεβατιού μπορεί να μην είναι επιλογή. Μπορεί να ζείτε σε ένα στούντιο, ή μικρό διαμέρισμα, χωρίς να μπορείτε να χωρέσετε ένα συμβατικό κρεβάτι. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Υπάρχουν πολλά σετ κρεβατιών και στρωμάτων ή επιλογές κρεβατιών εξοικονόμησης χώρου που ταιριάζουν στις ανάγκες οποιουδήποτε μεγέθους δωματίου, ανεξάρτητα από το σπίτι.

Πάρτε μερικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τον μικρό χώρο σας προς όφελός σας.

Οθωμανικά κρεβάτια

Τα οθωμανικά κρεβάτια είναι οι βασιλιάδες της αποθήκευσης. Αν δεν μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης σε ένα δωμάτιο, τα οθωμανικά κρεβάτια είναι χρήσιμα. Αυτά τα κρεβάτια διαθέτουν ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης, είτε μέσω της ανύψωσης ολόκληρου του στρώματος είτε μέσω μικρών συρταριών στο πλάι. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε ένα επιπλέον έπιπλο για να αποθηκεύετε αντικείμενα. Εάν επιλέξετε ένα οθωμανικό που σηκώνεται από το στρώμα, μπορείτε να αποθηκεύσετε ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας μέσα. Μιλάμε για αποτελεσματικότητα!

Μικρό διπλό κρεβάτι

Ένα μικρό διπλό κρεβάτι γνωστό και ως queen size κρεβάτι είναι το τέλειο μέγεθος κρεβατιού για ένα στούντιο διαμέρισμα. Ειδικά, για χώρους διαβίωσης με μικρή απόσταση καθώς είναι ελαφρώς μικρότεροι από ένα διπλό κρεβάτι. Αυτό τα καθιστά την ιδανική εξοικονόμηση χώρου, δημιουργώντας περισσότερο χώρο στο δάπεδο για μετακίνηση. Και, φυσικά, η άνεσή σας δεν θα διακυβευτεί, ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχα ζώντας στην πόλη.

Καναπέδες-κρεβάτια

Οι καναπέδες-κρεβάτια προσφέρουν μια άλλη έξυπνη εξοικονόμηση χώρου. Αν δυσκολεύεστε για χώρο στο διαμέρισμά, γιατί να μην συνδυάσετε έναν καναπέ και ένα κρεβάτι; Όχι μόνο μπορούν να είναι απίστευτα άνετα, αλλά είναι και πρακτικά. Θα μπορούσατε να έχετε έναν καναπέ-κρεβάτι ή μια καρέκλα-κρεβάτι στο σαλόνι, και όταν έρθει η ώρα να κοιμηθείτε, απλά ανοίξτε, ρίξτε μερικά σκεπάσματα και είστε έτοιμοι. Έχετε επίσης κρεβάτια επισκεπτών, αν δεν έχετε ελεύθερο δωμάτιο για όταν μένουν φίλοι.

Κρεβάτια σοφίτας

Τα κρεβάτια σοφίτας μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό κρεβάτι για στούντιο. Για όσους δεν ξέρουν τι είναι αυτά, είναι ουσιαστικά κουκέτες για ενήλικες. Τα κρεβάτια σοφίτας σηκώνονται από το πάτωμα και ισορροπούν χρησιμοποιώντας τέσσερις κολόνες, που στηρίζουν το κρεβάτι. Αυτή η ανύψωση επιτρέπει στα κρεβάτια να έχουν αποθηκευτικό χώρο από κάτω, όπως γραφεία, τηλεοράσεις, μπαούλα και πολλά άλλα. Θα μπορούσατε ουσιαστικά να έχετε ένα εντελώς διαφορετικό δωμάτιο κάτω από ένα κρεβάτι σοφίτας, καθιστώντας τα απίστευτα αποτελεσματικά για διαμερίσματα στούντιο.

 

 

 

 

One Response

  1. Katerina Marinou

    Πάααρα πολύ όμορφες οι ιδέες σας, εμείς στο εξοχικό μας επειδή δεν είχαμε πολύ χώρο στο παιδικό δωμάτιο επιλέξαμε έναν καναπέ κρεβάτι από την Media Strom. Διαλέξαμε τον GIOIA https://www.mediastrom.com/product/gioia-2/ ο οποίος έχει και αποθηκευτικό χώρο.