Είναι διασκεδαστικό να βρίσκεις μικρά πράγματα που άφησαν πίσω οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες σπιτιού (είτε κατά λάθος είτε επίτηδες) όταν μετακομίζεις σε ένα νέο σπίτι. Αλλά αυτά είναι σίγουρα έξω από τα συνηθισμένα.

Πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα από τις αρχές του 1900

Ο χρήστης του Reddit Eagle206 έγραψε ότι ένας φίλος που εργαζόταν σε ένα παλιό σχολείο ανακάλυψε ένα πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα από τις αρχές του 1900 όταν έπρεπε να επισκευάσουν έναν σωλήνα που είχε διαρροή. Το διαμέρισμα, στο οποίο έμενε ο επιστάτης του σχολείου, είχε ακόμη και κάρβουνο για να το ζεστάνει.

Βίβλος με κάποια ιστορία

Ένας νέος ιδιοκτήτης σπιτιού στο Berkshire του Ηνωμένου Βασιλείου ανακάλυψε μια Βίβλο του 18ου αιώνα στη σοφίτα του. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη. Στο πίσω μέρος της Βίβλου, το χέρι των πρώτων ιδιοκτητών έγραψε την ιστορία τους. Η εκκλησία του χωριού χρονολογείται από τον 12ο αιώνα και διατηρούσε αρχεία με ανθρώπους, ώστε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να μπορούν να εντοπίσουν τους απογόνους των ιδιοκτητών της Βίβλου και να τους δώσουν τη Βίβλο.

Ευρήματα πρώην Γραφείου Τελετών

Όχι, δεν βρέθηκε κάτι ανατριχιαστικό σε ένα σπίτι που ήταν γραφείο κηδειών πριν από 100 χρόνια, αλλά οι νέοι ιδιοκτήτες βρήκαν ένα επιπλέον δωμάτιο μετά από σπάσιμο ενός σωλήνα, σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit KnittyViki. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρήκαν εκατοντάδες παλιά μπουκάλια, περίεργο εξοπλισμό, χημικά, αρωματικά άλατα, βιτρό από το αρχικό κτίριο, μαζί με τα επαγγελματικά βιβλία από το γραφείο τελετών. Οι ιδιοκτήτες τελικά παρέδωσαν τα περισσότερα από τα αντικείμενα σε έναν ιδιοκτήτη παλαιοπωλείου.

Straight Cash

Ο χρήστης του Reddit Grahamtg21 αναφέρει ότι αφού μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι, βρήκαν περίπου 14.000 δολάρια πίσω από την τουαλέτα. Προφανώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν πίστευε στις τράπεζες.

Αντίκα πιάνο

Αποδεικνύεται ότι μπορείτε σχεδόν πάντα να βρείτε ένα πιάνο στο Craigslist, αλλά το να βρείτε ένα πιάνο $10.000 στο νέο σας σπίτι είναι λίγο διαφορετική ιστορία. Ο Redditor Crispy Apple Pie βρήκε ένα πιάνο αντίκα στο νέο τους σπίτι, ένα σπίτι των αρχών του 20ου αιώνα, που θα μπορούσε να είχε φτάσει τα 10.000 δολάρια αν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Αντίθετα, έμειναν με ένα σπάνιο πιάνο στο νέο τους σπίτι.

Περίστροφο σε ντουλάπα

Είναι αρκετά περίεργο να βρίσκεις ένα όπλο στο νέο σου σπίτι όπως έγραψε ένας χρήστης του Reddit, αλλά ακόμα και άγνωστος ανακαλύπτει την ιστορία του όπλου. Ο χρήστης του Reddit που βρήκε το όπλο το παρέδωσε στην αστυνομία, η οποία είχε τον σειριακό αριθμό. Η αστυνομία είπε ότι το όπλο κλάπηκε σε μια διάρρηξη σπιτιού το 1973. Ο χρήστης του Reddit ανακάλυψε το όπλο το 1998.