Για το  Creta Maris Beach Resort το 2015 είναι χρονιά σταθμός καθώς γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας. Από την έναρξη του μέχρι και σήμερα το αγαπημένο ξενοδοχείο στην Κρήτη φροντίζει να αναπτύσσει όλο και περισσότερο τις υπηρεσίες του, παρέχοντας εμπειρίες που επάξια αντιπροσωπεύουν τη διάσημη ελληνική φιλοξενία, διαφημίζοντας την Ελλάδα και την Κρήτη ως κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό.

Ο ιδρυτής Νίκος Μεταξάς με την σύζυγό του και στη συνέχεια η οικογένεια τους, λειτουργούσαν πάντα με γνώμονα την Κρήτη. Το Creta Maris Beach Resort στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει τον τόπο του, την Κρήτη, εφαρμόζοντας συστήματα φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα, εκτιμώντας βαθιά τον πλούτο της κρητικής γης, προμηθεύεται και καλλιεργεί σημαντικές ποσότητες τοπικών προϊόντων, προσφέροντας στους τουρίστες το καλύτερο δυνατό ελληνικό προϊόν. Στηρίζει έμπρακτα την τοπική κοινωνία, έχοντας στο δυναμικό του 92% τοπικούς εργαζόμενους, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο δυναμικά στην τοπική οικονομία του νησιού. Επιπλέον, κατανοώντας το σημαντικό του ρόλο του ως διαμεσολαβητής μεταξύ των τουριστών, της ελληνικής παράδοσης και του πολιτισμού, πραγματοποιεί πολυάριθμες κοινωνικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας τα ήθη και έθιμα του τόπου και μυώντας τους τουρίστες στον ελληνικό παραδοσιακό τρόπο ζωής.

image003

Από 1 έως 8 Μαΐου, το ξενοδοχείο θα «σβήσει τα κεράκια της τούρτας», ενώ θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με μοναδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα διαρκέσουν ολόκληρη την εβδομάδα.  Κατά το διάστημα αυτό, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν κομμάτι της ιστορίας του Creta Maris μέσα από εκδηλώσεις που θα αναβλύζουν παράδοση, αναμνήσεις, μουσικές και διασκέδαση. Μία γιορτή που θα αναδείξει την αξία των τελευταίων 40 χρόνων, την αξία του Creta Maris.