Αν σε παρηγορεί, όλες οι γυναίκες υπεραναλύουμε από την φύση μας το κάθε τι που συμβαίνει γύρω μας. Στην σχέση θα κολλάγαμε; Συνεπώς, αν τα βράδια σε βρίσκουν να μιλάς με την κολλητή σου επί μία ώρα, προσπαθώντας να βρείτε γιατί το αμόρε σου δεν απάντησε στο μήνυμα που του έστειλες, να ξέρεις ότι είμαστε πολλές. Ηρωίδα η φίλη, να τα λέμε κι αυτά.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως, μάλλον πρέπει να ηρεμήσεις με την υπερανάλυση και να σταματήσεις να φτιάχνεις συνεχώς στο μυαλό σου άσχημα σενάρια. Γιατί έχει και η υπομονή του τα όρια της. Για τα παρακάτω λοιπόν μπορείς να μιλάς με τις ώρες:

1. Πρώην

Είναι απολύτως φυσιολογικό να δαγκώνεσαι κάθε φορά που βλέπεις να του κάνει like, ή να αναφέρεται το όνομα της σε κουβέντα, αλλά μη ξεχνάς ότι και πριν από σένα είχε ζωή. Όπως κι εσύ. Και μπορεί οι πρώην γενικότερα να είναι ένα κακό κεφάλαιο για τους νυν, αλλά δεν παύουν να αποτελούν σημαντικό κομμάτι για τον καθένα.

2. Αναπάντητες κλήσεις παντού

Το γεγονός ότι δεν σου σηκώνει το τηλέφωνο, ή δεν σου απαντάει στα μηνύματα δεν σημαίνει ότι πρέπει να του πάρεις αμέσως το κεφάλι. Σταμάτα λοιπόν να ψάχνεις πιθανούς λόγους (με την κολλητή που σου λέγαμε) και να χαλάς την διάθεση σου. Άλλωστε, μόλις εμφανιστεί θα μάθεις.

3. Όταν δεν εμφανίζεται στα post που ανεβάζεις

Οκ, τα social media είναι κομμάτι της καθημερινότητας αλλά με ένα όριο όλα. Μπορεί να ξέρεις ότι αυτό το τραγούδι που δημοσίευεσες είναι το αγαπημένο του, αλλά δεν χρειάζεται να σου κάνει like.

4. Την επικοινωνία που έχετε

Τα πράγματα εδώ έχουν ως εξής. Αν μιλάτε πολύ, αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι είναι υπερβολή και ότι ίσως το παρακάνετε. Αν μιλάτε λίγο, τότε μήπως δεν ενδιαφέρεται τόσο για σένα; Αυτό σηκώνει συζήτηση…

5. Όταν θέλει να μένει μόνος

Ο κάθε άνθρωπος χειρίζεται τα προβλήματα του όπως εκείνος ξέρει. Κάποιοι θέλουν να μένουν μόνοι, ενώ κάποιοι άλλοι να τα συζητάνε. Αν το αγόρι σου, σου πει ότι θέλει λίγο χώρο, αμέσως να σκεφτείς ότι θέλει να χωρίσετε. Μη φέρνεις την καταστροφή του κόσμου.