Ο καιρός κυλά και πλησιάζει η στιγμή που το ερωτικό πόνημα της σεξουαλικής φαντασίωσης, της τρέλας και του κινηματογραφικού «χλευασμού» θα προβάλλεται στις σκοτεινές αίθουσες.

Οι  «50 αποχρώσεις του γκρι» είναι σε διαδικασία χρωματισμού και γυρισμάτων προκειμένου στις 14 Φεβρουαρίου 2015 να καταφέρουν να συγκινήσουν, να σκανδαλίσουν και να ξεσηκώσουν. Αλλά…

Υπάρχει αυτό το αλλά που δυσκολεύει τη διαδικασία παραγωγής και το «πάμε από την αρχή» μπας και αποκτήσει σαγήνη, ηδονή και να μπορέσει να ερεθίσει τα πλήθη! Ποιο; Το ερωτικό κομμάτι της ταινίας που μέχρι τώρα είναι… ξενέρωτο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι συντελεστές της παραγωγής που δεν είναι ικανοποιημένοι από την έξαψη του αποτελέσματος.

Το περιοδικό  «US Magazine»  έχει πληροφορίες που λένε ότι… «ότι οι παραγωγοί δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την ερωτική χημεία των πρωταγωνιστών».

Κάπως έτσι οι Ντακότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν  το ξεκίνησαν από την αρχή.. Γύρισμα στο γύρισμα που θα τους πάει; Θα το πετύχουν!

«Η Ντακότα δε βγαίνει όσο σέξι θα έπρεπε. Η Άννα είναι αφελής και όχι πρόστυχη», συνεχίζουν να λένε οι «ειδικοί» κουτσομπόληδες!

Από την άλλη πλευρά συνεργάτης της Universal, διαψεύδει την πληροφορία, λέγοντας ότι δεν τίθεται θέμα ερωτικής «ξηρασίας» και χλιαρότητας! Απλώς  «Τα νέα γυρίσματα γίνονται για να τελειοποιηθούν οι εν λόγω σκηνές».

Τα γυρίσματα γίνονται σε δάσος κοντά στο Βανκούβερ του Καναδά.