Το καλσόν είναι ένα αξεσουάρ πολύ σημαντικό για το φόρεμα. Χάρη σε αυτό μπορεί να αναδειχθεί όπως πρέπει και η αλήθεια είναι ότι έχεις μια καλή συλλογή στο ντουλάπι σου. Σήμερα το βράδυ μάλιστα, ξέρεις ήδη ότι θα φορέσεις εκείνο το πουά που το έχεις φορέσει μόνο μια φορά. Χμ!

Αν πάντως φοράς αρκετά συχνά φόρεμα, επομένως και καλσόν, τότε σίγουρα θα έχεις αντιμετωπίσει κάποια προβλημάτακια. Και γενικά, τα παρακάτω 5 σίγουρα θα μιλάνε στην ψυχούλα σου.

tumblr_n3rul4SG391slhkaxo1_500

1. Βαθμοί ντεν

Άργησες να μάθεις για τους βαθμούς ντεν σε ένα καλσόν, αλλά δεν σε πολυνοιάζει και πολύ γιατί σχεδόν ποτέ δεν τους κοιτάς. Ανάθεμα, αν τους έχεις κοιτάξει και ποτέ από μόνη σου.

2. Νύχια vs Καλσόν σημειώσατε 2

Έχεις φτιάξει τα νύχια σου, σ’αρέσουν πολύ μάλιστα, αλλά μάντεψε τι θα γίνει μόλις πας να φορέσεις το καλσόν σου. Άστο θα σου πω εγώ, καταστροφή. Κρίμα και άδικο, αυτό έχω να πω μόνο.

3. Δεν ξεχωρίζεις τις πλευρές

ΠΟΤΕ! Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια πλευρά πάει πίσω και ποια μπροστά, αλλά έχει και κάποια σημασία; Ας είχαν ένα ταμπελάκι, τελοσπάτων. Συμβαίνει σε όλες μας πάντως.

4. Μεγάλο νούμερο, αυτό το πρόβλημα

Αρκετές φορές τυχαίνει να αγοράσεις μεγαλύτερο νούμερο απ’όσο χρειάζεσαι. Το αποτέλεσμα; Να περπατάς και ανά ένα λεπτό να το σηκώνεις. Ταλαιπώρια!

5. Ο τρόπος που το φοράς

Ε, ναι! Δυσκολεύσαι κάθε φορά (την έχεις φάει και την τουμπίτσα σου) να το φορέσεις και ειδικά όταν πρέπει να το φτιάξεις σωστά πάνω σου. Όλα αυτά προέρχονται επειδή φοβάσαι μη σκιστεί. Να τα λέμε κι αυτά.

6. Πόντος χαμένος

Η άβολη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι έφυγε ο πόντος και είσαι με κόσμο. Να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, θες. Ειδικά, αν είσαι ραντεβού. Για κλάματα.