Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την διοργάνωση των Όσκαρ και η αγωνία έχει φτάσει στο ζενίθ για τους ηθοποιούς που θέλουν δια καώς το αγαλματίδιο. Ο Leonardo περισσότερο απ’όλους βέβαια. Τι γίνεται όμως με τους χαμένους που φεύγουν με άδεια χέρια; Για την ακρίβεια, μόνο με άδεια χέρια δεν φεύγουν, αφού δέχονται απίστευτα δώρα για να παρηγορηθούν.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα φύγουν από την τελετή απονομής με δώρα αξίας 200.000 δολαρίων. Η καθεμία. Πιες νεράκι να συνέλθεις τώρα! Να σου θυμήσω μόνο, ότι πέρσι το ποσό ανήλθε στα 125.000 δολάρια, επομένως για το 2016 έχουμε αύξηση.

Το πακέτο λοιπόν περιλαμβάνει από μία επέμβαση στήθους, ένα sex toy και ενα 15νθημερο ταξίδι πεζοπορίας στην Ιαπωνία. Υπεύθυνη για την ετοιμασία είναι η εταιρία Distinctive Assets του Λος Αντζελες.

Νομίζεις όμως ότι τελειώνουν εδώ τα δώρα; Γελάστηκες!

Οι υποψήφιοι επιπλέον θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν για 10 ημέρες στο Ισραήλ, ενώ για ένα χρόνο μπορούν να νοικιάσουν αυτοκίνητα Audi. Οι γυναίκες ακόμα, μπορούν να έχουν προμήθειες για μια ζωή από συγκεκριμένη κρέμα, ενώ θα πάρουν και ένα διεγερτικό για απαλή αναρρόφηση και διέγερση. Όσο για την επέμβαση ο λόγος για την «ανόρθωση στήθους βαμπίρ», που στην ουσία χρησιμοποιείται το αίμα για βελτίωση του στήθους χωρίς εμφυτεύματα.

Αυτά τα ολίγα. Έτσι, για την παρηγοριά!

(Με το καλό, Leonardo)

tumblr_n1qv61U7ZU1qcnhxqo1_500