Το σώμα ενός ανθρώπου, είναι sexy και μπορεί να ανταποκριθεί στο sex είτε είναι γερό είτε έχει κάποιο «τραύμα». Οι άνθρωποι με ειδικές ικανότητες δε σημαίνει οτι δε μπορούν να είναι ποθητοί ή να απολαμβάνουν την ζωή τους.

Η Rachelle Friedman Chapman σε ηλικία 24 ετών παρέλυσε από το στήθος και κάτω μετά από ένα πολύ άσχημο ατύχημα το 2010.

Σήμερα είναι ομιλήτρια, μητέρα και συγγραφέας και με το έργο και τα λόγια της θέλει να αποδείξει πως ναι μεν η ζωή της άλλαξε αλλά –σε καμία περίπτωση- δεν τελείωσε!

Για να αποδείξει την αλήθεια όλων όσων λέει προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και έκανε μία πολύ «ερωτική» φωτογράφιση φορώντας τα εσώρουχά της.

«Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να με δουν εκτός της αναπηρικής καρέκλας. Αυτό που βλέπετε είμαι εγώ-100%», λέει και συνεχίζει «Ελπίζω να κάνω τους ανθρώπους να σκεφτούν πως τα άτομα με ειδικές ικανότητες έχουν ερωτισμό και είναι sexy. Ειλικρινά έχω κουραστεί να μην μπορούμε να το συζητάμε σαν κοινωνία».

Την ίδια στιγμή τονίζει πως δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει και να χαρίσει glamour σε μία «άβολη» για πολύ κόσμο κατάσταση.

«Η παράλυσή μου είναι ένα τρομερό κομμάτι της ζωής μου και ελπίζω να θεραπευθώ. Αλλά στο ενδιάμεσο πρέπει να αγαπήσω τον εαυτό μου», τονίζει!

Για μία ακόμη φορά το μήνυμα που πρέπει να ακουστεί δυνατά και καθαρά είναι πως ο κάθε άνθρωπος είναι έξυπνος, αστείος, sexy, όμορφος και υπέροχος έτσι όπως είναι και είναι καθήκον να αγαπήσουμε αυτό που είμαστε στην προσπάθεια να αλλάξουμε και να γίνουμε κάτι πιο πάνω, κάτι πιο κοντά σε αυτό που θα μας κάνει 100% ευτυχισμένους!