Ειλικρινά, το “Ημερολόγιο της Bridget Jones” ήταν από τα βιβλία που διάβαζα και ξεκαρδιζόμουν στα γέλια και παρόμοια αντίδραση είχα και με την κινηματογραφική μεταφορά του, η οποία ήταν άκρως πετυχημένη.

Η Renée Zellweger παρόλο που κατάγεται από το Τέξας, κατόρθωσε όχι μόνο να ενσαρκώσει πετυχημένα μια Βρετανή αλλά και να πάρει αρκετά κιλά για το ρόλο της ζουμπουρλούς Bridget. Οι φήμες μάλιστα έλεγαν πως για τη δεύτερη ταινία της Bridget Jones, “The edge of reason”, οι παραγωγοί της προσέφεραν ένα γενναιόδωρο bonus για να βάλει ακόμα περισσότερα κιλά, το οποίο και έλαβε αφού δεν δίστασε για δεύτερη φορά να πάρει βάρος που κατόρθωνε να χάσει ξανά και να επανέλθει στην κανονική, πολύ γυμνασμένη σιλουέτα της.

το ημερολόγιο της bridget jones

Renee Zellweger

Η ηθοποιός προφανώς θα χρειαστεί να ενδώσει σε γλυκά και λιπαρές τροφές για τρίτη φορά αφού η προετοιμασία παραγωγής για την τρίτη ταινία Bridget Jones, μόλις ξεκίνησε. Τα νέα είναι λίγα αλλά καλά:

Εκτός από την επιστροφή της Renée Zellweger, όλα δείχνουν πως και ο Colin Firth επιστρέφει στο ρόλο του αγαπημένου της Bridget, Mark Darcy.

το ημερολόγιο της bridget jones

Mark Darcy & Bridget Jones

Ο τίτλος της τρίτης ταινίας θα είναι “Bridget Jone’s Baby” κι όλα δείχνουν πως η πλοκή θα περιλαμβάνει μια εγκυμοσύνη. Το θέμα είναι ποιος θα είναι ο πατέρας; Γιατί μπορεί να έχει επιβεβαιωθεί πως ο Hugh Grant δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του αντίζηλου  Daniel Cleaver, αλλά ο νέος, εικάζουμε αντίζηλος του Mark Darcy θα είναι ο Patrick Dempsey, στο πρώτο του project μετά την αποχώρηση του από το “Grey’s Anatomy” (επιβεβαιωμένο από το Variety).

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Sharon Maguire που είχε σκηνοθετήσει και την πρώτη ταινία Bridget Jones.

το ημερολόγιο της bridget jones

Patrick Dempsey

Τέλος, υπάρχει η πληροφορία πως το σενάριο της τρίτης ταινίας δεν θα συνάδει με την πλοκή του τρίτου βιβλίουMad About the Boy” αφού εκεί η Bridget Jones είναι αρκετά μεγαλύτερη και ένας αγαπημένος χαρακτήρας βρίσκεται ήδη στη γειτονιά των αγγέλων, αλλά θα καλύπτει τα γεγονότα πριν από τα τεκταινόμενα του τρίτου βιβλίου.

Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 2 Οκτωβρίου στη Μ.Βρετανία και είναι πολύ πιθανό όσοι είδαν την πρώτη ταινία διαμορφώνοντας ένα παγκόσμιο box office αξίας 281 εκατομμυρίων δολαρίων, να επιστρέψουν στις σκοτεινές αίθουσες και για την τρίτη ταινία της Bridget Jones.