Την παραδοσιακή ανάδειξη του πιο σέξι άντρα της χρονιάς έκανε το περιοδικό People και φέτος είχε την τιμητική του ο Chris Hemsworth. O 31 ετών, Αυστραλός ηθοποιός διαδέχθηκε τον Adam Levine και έδειξε να χαίρεται με τον τίτλο δηλώνοντας στο People πως “Κέρδισα το δικαίωμα να καυχιέμαι στο σπίτι για μερικές εβδομάδες”.

Ο Chris Hemsworth εμφανίστηκε, σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype, στην εκπομπή “The Jimmy Kimmel Live” με καλυμμένο το πρόσωπο βάζοντας το κοινό στη διαδικασία να μαντέψουν ποιος είναι. Φυσικά, η φωνή του είχε υποστεί μεταποίηση καθώς ο ηθοποιός διαθέτει μια πολύ χαρακτηριστική χροιά και προφορά λόγω της καταγωγής του.

Όταν έγινε η αποκάλυψη ο Hemsworth δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς του για τα γονίδια και τον Matt Damon λέγοντας “Έμαθα όλα όσα έπρεπε για τον όρο ‘σέξι’ από τον Matt. Σε ευχαριστώ Matt και όλους τους προηγούμενους ευφυείς κατόχους του ίδιου τίτλου”.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν το παιδί είναι “ελεύθερο” θα σας απογοητεύσω αναφέροντας πως είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα, Elsa Pataky, και έχουν τρία παιδιά, την 2,5 ετών India και τα 8 μηνών δίδυμα αγόρια, Sasha και Tristan. Ο ίδιος ο Hemsworth έχει δηλώσει στο παρελθόν πως λατρεύει να μένει στο σπίτι του στην Αυστραλία μαζί με την οικογένεια του, ααα, και πως λατρεύει να κοιμάται χωρίς πιτζάμες (τυχερό κορίτσι η Elsa να τα λέμε κι αυτά!).

O Chris-Hemsworth με τη σύζυγο του Elsa-Pataky, στην απονομή των Όσκαρ του 2014

O Chris-Hemsworth με τη σύζυγο του Elsa-Pataky, στην απονομή των Όσκαρ του 2014

Μπορεί να μην έχει απασχολήσει ποτέ τον Τύπο με την προσωπική του ζωή αλλά γίνονται συχνά αναφορές στο όνομα του χάρη στο υποκριτικό του ταλέντο. Μπορεί να έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη με ένα blockbuster όπως το “Star Trek” (2009) και να συνέχισε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες “Thor” (για τις ανάγκες του ρόλου έβαλε 10 κιλά μύες), αλλά έχει αποδείξει πως μπορεί να υποστηρίξει υποκριτικά και πιο δύσκολους ρόλους γι’αυτό και επελέγη από τους μεγάλους σκηνοθέτες Michael Mann και Ron Howard για τις νέες ταινίες τους.

Μια εμφάνιση του Hemsworth στην παραλία

Μια εμφάνιση του Hemsworth στην παραλία

Ο θεσμός του πιο σέξι άντρα της χρονιάς ξεκίνησε το 1985 με έναν επίσης Αυστραλό, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Mel Gibson και έχει συμπεριλάβει άντρες της showbiz και όχι μόνο όπως τον αποθανόντα John F. Kennedy (1988), τον Sean Connery (1989) αλλά και τους Johny Depp, George Clooney, Brad Pitt και Richard Gere οι οποίοι έχουν λάβει 2 φορές το συγκεκριμένο τίτλο.