Η πλαστική χειρουργική δεν είναι μόνο το «πριν» και το «μετά». Υπάρχει και το ¨ενδιάμεσο», αυτό που υπάρχει για να εξελιχθεί σε μία καινούρια ομορφιά, σε ένα νέο σώμα ή πρόσωπο.

Ο φωτογραφικός φακός καταγράφει αυτή την «εποχή» που έχει πόνο, μώλωπες, αίμα και αναμονή για το τελικό αποτέλεσμα.

Η φωτογράφος Ji Yeo- από την Κορέα- παρουσιάζει το  «Beauty Recovery Room» και το «It will hurt a little» που πονάνε και σε κάνουν να σκεφτείς εις διπλούν όταν έρθει η στιγμή να περάσεις την πόρτα του χειρουργείου.

Οι πληγές των ασθενών γίνονται η πρώτη ύλη για το «έργο» της που είναι ωμό και αληθινό μέχρι το κόκαλο. Αναμονή και ανάρρωση σε κάποιες – όχι και τόσο όμορφες- αλλά την ίδια στιγμή συγκλονιστικές εικόνες!

Seoul: Η πρωτεύουσα των πλαστικών επεμβάσεων

H πλαστική χειρουργική στην Κορέα είναι μία τεράστια και συνεχώς αναπτυσσόμενη- βιομηχανία καθώς το 20% των γυναικών έχει κάνει κάποιου είδους αισθητικής επέμβασης σε σύγκριση με το 5% των γυναικών από την Αμερική σύμφωνα με τα στοιχεία από την «International Society of Aesthetic Plastic Surgeons».

Την ίδια στιγμή ένα μεγάλο ποσοστό (40%) ανθρώπων καταφθάνουν στην χώρα από από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, τη Ρωσία και τη Μέση Ανατολή για να διορθώσουν σώμα, πρόσωπο και ….ψυχή!