Το καλοκαίρι αγάπησαν πολλοί και ιδιαίτερα όσοι διαβάζουν βιβλία! Ένα μυθιστόρημα, συνήθως, μας συνοδεύει στην παραλία ή όταν χαλαρώνουμε στη βεράντα στο ηλιοβασίλεμα. Συχνά, ένα βιβλίο δεν είναι αρκετό κι έτσι αρκετοί από εμάς, αναγκαζόμαστε να κουβαλάμε μια ολόκληρη στοίβα βιβλίων και το τίμημα το πληρώνει η μέση μας ή η τσέπη μας, αν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο και πρέπει να πληρώσουμε πρόστιμο για υπέρβαρη αποσκευή.

Σε μια εποχή που τα tablets και τα Smartphones αποτελούν απαραίτητα εργαλεία της καθημερινότητας μας, η ιδέα να τα «φορτώσουμε» με αμέτρητους τίτλους eBooks είναι εκτός από δελεαστική, άκρως πρακτική.

Yπάρχουν ωστόσο αρκετοί που προτιμούν τις έντυπες εκδόσεις και παράλληλα είναι λάτρεις του on-line shopping.

Είτε ανήκετε σε εκείνους που φέτος το καλοκαίρι θα προτιμήσουν τη συντροφιά των e-books, είτε σε εκείνους που και ψάχνετε ένα πλήρες και ενημερωμένο on-line bookstore για τις αγορές των βιβλίων σας, αναζητήστε σε κάθε περίπτωση το CosmoteBooks. Με περισσότερα από 500.000 βιβλία, το CosmoteBooks από την Cosmote αποτελεί το πιο εξελιγμένο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, με ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (eΒooks), για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.15x23 RGB

Στο CosmoteBooks θα βρείτε βιβλία για όλα τα γούστα, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα, το CosmoteBooks διαθέτει περισσότερα από 55.000 ελληνικά έντυπα βιβλία, 4.350 ελληνικά eBooks αλλά και 450.000 ξενόγλωσσα eBooks. Καθημερινά προστίθενται όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αλλά και νέοι τίτλοι σε βιβλία όπως μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά, επιστημονικά, βιβλία γενικού ενδιαφέροντος κλπ., ενώ υπάρχουν συνεχώς μεγάλες προσφορές, εκτεταμένες επισκοπήσεις και αποκλειστικότητες.

Η αγορά ενός ψηφιακού ή έντυπου βιβλίου γίνεται εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού, από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή Smartphone. Για έντυπα βιβλία προσφέρεται επιπλέον, η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες Cosmote) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. Η πλοήγηση και το «κατέβασμα» των ψηφιακών βιβλίων για τους συνδρομητές Cosmote είναι εντελώς δωρεάν. Έτσι, μπορεί κανείς απλά και οικονομικά, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να απολαύσει στις διακοπές του ένα αγαπημένο βιβλίο λογοτεχνίας, ή να επιλέξει τίτλους από άλλες κατηγορίες που τον ενδιαφέρουν, όπως υγεία, αθλητισμός, διατροφή, τέχνες, μαγειρική, εκπαίδευση κ.ά.

Η πρόσβαση στο online βιβλιοπωλείο γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα www.cosmotebooks.gr. Παράλληλα μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης Smartphone και tablet με λειτουργικά Android και iOS, να κατεβάσει στη φορητή του συσκευή την εφαρμογή, προκειμένου να αγοράσει, να κατεβάσει και να διαβάσει τα αγαπημένα του βιβλία. Ο αναγνώστης των eBooks μπορεί να κρατάει bookmarks και σημειώσεις, να συγχρονίζει το διάβασμά του μεταξύ των συσκευών, αλλά και να συνεχίσει το διάβασμα στη μία συσκευή, ακριβώς στη σελίδα που το διέκοψε στην άλλη συσκευή.books-beach

Book Lovers, βρέθηκε το βιβλιοπωλείο σας!