Είναι η αρχή της εβδομάδας και σκέφτηκα πως μπορώ να βοηθήσω να ξεκινήσει καλά για τις αναγνώστριες του That’s Life; Ένα σερφάρισμα στο ίντερνετ ήταν αρκετό για το παρόν αφιέρωμα το οποίο ξεκίνησε με αφορμή την καμπάνια για το αντρικό άρωμα του Jimmy Choo “Man” με πρωταγωνιστή τον John Snow του Game of Thrones, Kit Harrington.

Ιδού 10 αλησμόνητες καμπάνιες, αντρικών αρωμάτων κυρίως, με πρωταγωνιστές τους πιο σέξι κυρίους της showbiz:

1. Kit Harrington για το άρωμα “Man” του Jimmy Choo: Επιτέλους, χωρίς τις βαριές γούνες

2. David Beckham για τη συλλογή H&M bodywear: Μια συνεργασία που έχει λόγο να επαναλαμβάνεταιdavid-beckham-for-hm53. Matthew McConaughey για το άρωμα “The One” των Dolce e Gabbana: Τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και τη Scarlett Johansson σκηνοθετεί σε μια διαφημιστική ταινία με τίτλο “Street of Dreams” ο Martin Scorcese.

4. Ryan Reynolds για αντρικά αρώματα του Hugo Boss: Ο Καναδός ηθοποιός κοιτάζει με ύφος γεμάτο νόημα το φακό και πείθει τους άντρες πως τα αρώματα του εν λόγω οίκου είναι η σωστή επιλογή για τον άντρα.HugoBoss_Bottled Ryan_Reynolds_Hugo_Boss_Bottle_Night_Campaign

5. Robert Pattison για το άρωμα “Dior Homme”: Μια γεμάτη ένταση διαφημιστική ταινία και ένας πρωταγωνιστής που φανερώνει πως μεγάλωσε αρκετά και δεν πρέπει να θεωρείται πλέον teen icon.

6. O Chris Evans για το άρωμα “Gucci Guilty”: Ο ηθοποιός αποφασίζει να αποδείξει πως υπήρχε λόγος που επιλέχτηκε ανάμεσα σε τόσους ζεν πρεμιέ για να ενσαρκώσει τον ήρωα Captain America.chris-evans-gucci-guilty

7. O Brad Pitt για το άρωμα “Chanel no.5”: Μία πρωτοποριακή ιδέα αφού ήταν η πρώτη φορά που το θρυλικό γυναικείο άρωμα αποκτούσε άντρα πρωταγωνιστή αλλά κάτι στην πορεία δεν έβγαζε νόημα…O δημοφιλής ηθοποιός κατόρθωσε ωστόσο να διατηρήσει αναλλοίωτη τη γοητεία του.

9. O James Franco για τον οίκο Gucci: O σοφιστικέ ηθοποιός όλα τα έχει κάνει για τον οίκο Gucci και γυαλιά ηλίου φόρεσε και με βρεγμένο μπλουζάκι βγήκε από την πισίνα για να προωθήσει το αντρικό άρωμα Gucci Sport.james-franco-gucci James-Franco-gucci-fragrance

(Αχ) 10. O David Gandy για το αντρικό άρωμα “Light Blue” των Dolce e Gabbana: H διαφημιστική ταινία-φαντασίωση για το 99,9% των γυναικών: “Είσαι με τον David Gandy μέσα σε μια βάρκα στη μέση του πουθενά και ορμάει πάνω σου. Ναι, του συγχωρείς το μικροσκοπικό λευκό μαγιό”.

Your welcome!