Οι δύο νέες μοναδικές παραλλαγές του CardhuSingleMaltWhisky είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα. Πρόκειται για το CardhuAmberRock και CardhuGoldReserve, δύο whisky που ξεχωρίζουν για τις φρουτένιες νότες και τα πλούσια χαρακτηριστικά τους.

837307

Η λέξη «Cardhu» προέρχεται από τα κέλτικα και σημαίνει μαύρος βράχος. Έτσι η ονομάσια CardhuAmberRock επιλέχθηκε εξαιτίας της μοναδικής αντανάκλασης που αφήνει το χρώμα του αποστάγματος, θυμίζοντας χρυσό κόσμημα. Το μοναδικό άρωμα βανίλιας, που συνδυάζεται με τα εσπεριδοειδή και τα μπαχαρικά (ένας συνδυασμός που προέκυψε από τη δεύτερη ωρίμανση του σε βαρέλια που είχαν αρωματιστεί με Bourbon), τελειοποιούν ακόμη περισσότερο την αίσθηση που αφήνει το Cardhu.

 

 

Το CardhuGoldReserve, είναι η δεύτερη παραλλαγή, η οποία δημιουργεί ένα μεταξένιο, δροσερό και πλούσιο singlemaltwhisky. Οι υπεύθυνοι στα αποστακτήρια του Cardhu πρόσεξαν πάρα πολύ τα βαρέλια που χρησιμοποίησαν, ώστε να έχει έναν ισορροπημένο χαρακτήρα με ζεστές, γλυκές και φρουτώδεις νότες. Αυτό συμβαίνει γιατί το CardhuGoldReserve περιέχει φλούδα κόκκινου μήλου, ξύσμα πορτοκαλιού, φρέσκο αχλάδι και ζάχαρη άχνη. Σε όποιον το δοκιμάσει χαρίζει μια γεύση απαλότητας στην αρχή, ενώ στη συνέχεια βγάζει μια ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας. 

αρχείο λήψης