Είναι Δευτέρα και έπρεπε να ενθουσιαστώ με κάτι για να παλευτεί αυτή η μέρα και ευτυχώς το βρήκα. Όπως είχε ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες, τα Gilmore Girls επιστρέφουν στο Netflix και δεν φαντάζεστε πόση χαρά έχω γι’αυτό. Ήταν μία απ΄τις αγαπημένες μου σειρές, με την Lorelai (Lauren Graham) και την Rory (Alexis Bledel) να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να αποτελούν άπαιχτο δίδυμο. Να πω κάπου εδώ, ότι με τόση λατρεία για τον καφέ που είχαν και οι δύο, θα μπορούσα κάλλιστα να συμμετέχω κι εγώ. Coffee addict, εύκολα!

tumblr_nylbtvE9AC1ulsmyjo1_500

Η σειρά που γνώρισε απίστευτη επιτυχία και προβαλλόταν από το 2000 μέχρι και το 2007, θα επιστρέψει με τέσσερις 90λεπτες ταινίες για να περάσει ομαλά στους τηλεθεατές την ανανεωμένη βερσιόν της. Μεγάλη απουσία αυτή της Melissa McCathy, η chef του εστιατορίου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στο θέμα μας όμως… Η πρώτη φωτογραφία απ’τα γυρίσματα είναι γεγονός και δημοσιεύτηκε από τον Yanic Truesdale, και πλέον δεν μπορώ να συγκρατήσω την ανυπομονησία μου για το νέο ξεκίνημα. Δείτε την:

gilmore girls