Με τον τίτλο “Just for the perfect man” γνωρίσαμε την εταιρεία Dressmann όπου εκτός των άλλων ενδυμάτων έχει και μια σειρά εσωρούχων αλλά αυτό αλλάζει καθώς έφτιαξε μια σειρά από εσώρουχα για όλους τους τύπους ανδρών.  Η Dressmann βρίσκεται στη Νορβηγία και η καινούρια της σειρά έχει ξεκινήσει ήδη από το Σεπτέμβρη ενώ φέρει τον τίτλο #JustTheWayYouAre διευρύνοντας τον τρόπο που άνδρες και γυναίκες ονειρεύονται το τέλειο ανδρικό σώμα.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ δήλωσε πως σκοπός της εταιρείας είναι να δώσει στον κόσμο να καταλάβει πως πρέπει να ξεπεράσει τις περιοριστικές πεποιθήσεις που αρκετοί πιστεύουν. Επιπλέον σκοπός του είναι να δείξει πως δεν υπάρχει ο τέλειος άνθρωπος αλλά πολλοί τέλειοι άνδρες εκεί έξω.

Τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ένας κοκαλιάρης νέος, ένας ηλικιωμένος και πολλοί ακόμα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εταιρείας, η νέα καμπάνια έχει ενθουσιάσει αρκετά τους άνδρες όλων των ηλικιών όπου πλέον οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά 30% σε σχέση με τον ίδιο μήνα έναν χρόνο πριν. Οι άνδρες είναι ενθουσιασμένοι καθώς έχουν πλέον χαθεί τα πρότυπα της βιομηχανίας της μόδας.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας

Αλλά και τι έγινε πίσω από τις κάμερες