Η κατά τύχη συγγραφέας του best seller, μετέπειτα ταινίας, μετέπειτα κόλλημα των γυναικών, E. L James ανακοίνωσε ότι έχει στα σκαριά άλλο ένα βιβλίο για τον αγαπημένο των γυναικών Christian Grey!

Το βιβλίο έχει τίτλο «Grey: Fifty Shades of Grey as Told by Christian» και κυκλοφορεί στις 18 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή που έχει τα γενέθλια του ο Christian! Σύμφωνα με την πρώτη σελίδα του αριστουργήματος: «Αυτό το βιβλίο είναι για τους αναγνώστες που το ζήτησαν… το ζήτησαν, το ζήτησαν και το ξαναζήτησαν…!»

1

Η συγγραφέας δήλωσε ότι ο Christian είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας κι οι αναγνώστες πάντα ένιωθαν γοητευμένοι από τις επιθυμίες, τα κίνητρα αλλά και το διαταραγμένο παρελθόν του.

Όποιος επίσης έχει μπει σε σχέση ξέρει πολύ καλά ότι κάθε σχέση έχει 2 διαφορετικές πλευρές. Για εμένα ήταν μεγάλη χαρά να ξαναμπώ στον κόσμο των 2 χαρακτήρων μου και να τους ξαναζήσω. (βασικά σκέφτηκε ότι πρέπει να βγάλει λίγα ακόμη εκατομμύρια γιατί από έμπνευση στέρεψε αλλά μην το κάνουμε θέμα).

Να αναφέρομε εδώ ότι οι 50 αποχρώσεις του Γκρι έχουν πουλήσει πάνω από 125 εκατομμύρια αντίτυπα, μια από τις μεγαλύτερες εκδοτικές επιτυχίες στην ιστορία του βιβλίου.