Τα Φιλαράκια…  Η σειρά φαινόμενο που δεν λέει να φύγει από την τηλεοπτική μας μνήμη, που ξέρουμε όλες τις ατάκες της απέξω, που γνωρίζουμε κάθε συνήθεια της τρομερής εξάδας των χαρακτήρων. Από τους οποίους φυσικό είναι να έχουμε σε κάποιους μεγαλύτερη συμπάθεια ή το αντίθετο.

Το SBNation δεν είναι ένα site που ξημεροβραδιάζεται επάνω στην κινηματογραφική/τηλεοπτική κουλτούρα, είναι όμως μία πολύ γνωστή ιστοσελίδα όσο αφορά τα αθλητικά γεγονότα. Και οι πολυάριθμοι αναγνώστες της εκτός από το να διαβάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για το NBA, το “american football”, το τένις, ή το γκολφ, έχουν κρίση και γνώση και για άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα ποιος είναι ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας από την διάσημη σειρά Friends.

Το site αποφάσισε να ρωτήσει το κοινό ποιος από τους επτά χαρακτήρες του Friends, βλέπε Φοίβη, Μόνικα, Ρέιτσελ, Τζόι, Τσάντλερ, Ρος αλλά και τον περίφημο Γκάνθερ, συμπαθούν λιγότερο. 1000 άτομα πήραν μέρος και βαθμολόγησαν με 3 βαθμούς τον πιο συμπαθή, 2 τον δεύτερο, 1 τον τρίτο, 0 τον τέταρτο, -1 τον πέμπτο, -2 τον έκτο και -3 στον έβδομο.
Και όπως ήταν αναμενόμενο, αφού κι άλλες τέτοιες “έρευνες” στο παρελθόν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα, ο Ρος ήταν ο πιο αντιπαθητικός από την παρέα των Friends! Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά!
Πρώτος βγήκε, ποιος άλλος, ο Τσάντλερ που παραμένει διαχρονικά ο πιο αστείος και πιο αγαπητός χαρακτήρας της σειράς.

friends1-sbnation