Ένα ανερχόμενο αστέρι με γονίδια supermodel που εμπνέει και ενθουσιάζει. Μια νέα ομορφιά που ενσαρκώνει μια ολόκληρη γενιά. Μακριά καστανά μαλλιά και βλέμμα με ένταση, εντυπωσιακά ζυγωματικά και ένα μεγάλο, ειλικρινές χαμόγελο: η Kaia είναι σίγουρα ένα supermodel.

Μόλις στα 17 της, η Kaia έχει μια φυσική εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, που της επέτρεψε να κάνει αίσθηση στην παγκόσμια κοινότητα της μόδας. Έως τώρα μετρά ένα μεγάλο αριθμό από αξιοσημείωτες καμπάνιες και επίδειξεις μόδας.

DocBm-ZWkAAU-SQ

Το πρόσωπο μιας νέας γενιάς αστέρων, η Kaia χαράσσει το δικό της μονοπάτι και με ένα λογαριασμό στο Instagram με 3,8 εκατομμύρια ακόλουθους, είναι ήδη πρωτοπόρος του νέου τοπίου της μόδας. Αντιπροσωπεύει μια νέα νεανική εικόνα που είναι τόσο παιχνιδιάρικη και έντονη. Η αυξανόμενη ανεξαρτησία της, σε συνδυασμό με μια έμφυτη εμπιστοσύνη, την καθιστά ελκυστική ως κορίτσι της σύγχρονης εποχής – κάνει τα πράγματα με τον δικό της τρόπο.

hbz-kaia-perfect-day-embed2-1516656477

Είτε φωτογραφίζεται ενώ βρίσκεστε σε διακοπές με την οικογένειά της, είτε όταν κάνει πασαρέλα, είναι πιστή στον εαυτό της, μια νέα γυναίκα που διαμορφώνει το μέλλον της και εμπνέει τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Πλέον είναι  η νέα πρέσβειρα μακιγιάζ για τον οίκο ομορφιάς YSL Beauté.

«Το να είσαι το νέο πρόσωπο του οίκου ομορφιάς YSL Beauté είναι μια ευκαιρία να γράψεις μια νέα ιστορία γεμάτη διασκέδαση, χρώμα και μακιγιάζ. Λατρεύω το DNA αυτής της μάρκας που είναι τόσο ανατρεπτικό, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο πολυτελής και μοντέρνα! «, αναφέρει η Kaia.

large

1, 2…3 ΝΕΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ YSL BEAUTÉ Με το δικό της αβίαστο στυλ – ένας συνδυασμός εφηβικού εκλεκτικού αλλά κλασικού γούστου, εμπνευσμένο εν μέρει από την κληρονομιά του να μεγαλώνει στο προσκήνιο της μόδας – η Kaia Gerber είναι μια συναρπαστική φωνή και φρέσκο πρόσωπο για τα προϊόντα μακιγιάζ του οίκου ομορφιάς YSL Beauté. Ξεκινώντας με μια καμπάνια τον Ιανουάριο του 2019 από τον γνωστό φωτογράφο David Sims, η Kaia θα είναι το πρόσωπο του Rouge Volupté Shine, το θρυλικό ενυδατικό κραγιόν του οίκου και επιπλέον θα είναι η μούσα για το εμβληματικό στυλό λάμψης Touche Éclat και την Mascara Volume Effet Faux Cils.

Kaia-Gerber-out-in-LA--09-662x844

«Ήταν τόσο ευχάριστο να είμαι μέρος αυτής της ομάδας – ο David (Sims) και εγώ είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Kaia, οπότε όλα βγήκαν αβίαστα και πολύ εύκολα», δήλωσε ο Tom Pecheux, Global Beauty Director για τον οίκο ομορφιάς YSL Beauté.

‘’Η Kaia είναι ένα πραγματικό ταλέντο με μοναδική αίσθηση του στυλ και εκπληκτική ομορφιά. Αποτελεί την τέλεια ενσάρκωση της επιθυμίας της γενιάς της για αυθεντικότητα, ως μούσα και πρέσβειρα θα μεταδώσει αυτές τις αξίες οι οποίες ταυτίζονται απόλυτα με αυτό που αντιπροσωπεύει ο οίκος ομορφιάς YSL Beauté.’’ Δήλωσε ο Stephan Bezy, International General Manager του οίκου ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté.

About The Author

One Response