Ας το παραδεχτούμε, η Adele ό,τι και κάνει, το κάνει καλά. Η φωνή της είναι ασυναγώνιστη και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται πρώτη στα charts σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Η 27χρονη τραγουδίστρια, κοσμεί το εξώφυλλο της Vogue δίνοντας μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Την φωτογράφηση ανέλαβε η Annie Leibovitz και αυτό που έχω να πω, είναι ότι η Adele είναι πιο όμορφη από πότε. Θα συμφωνήσεις μαζί μου βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες.

Η ίδια πάντως ανησυχεί για τις επιπτώσεις της δημοσιότητας που μπορεί να έχει ο γιος της, εξηγώντας: “Νομίζω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να είσαι παιδί ενός διάσημου προσώπου. Τι θα συμβεί αν θελήσει να καπνίσει χόρτο ή να πιει ένα ποτό ή αν είναι ομοφυλόφιλος και ενώ δεν θέλει να μου το πει, τον τραβήξουν φωτογραφία και το μάθω;“.

Ακόμα, μίλησε για την παγκόσμια περιοδεία της, για την οποία έκοψε το κάπνισμα και ξεκίνησε πρόγραμμα για να χάσει μερικά κιλά και πρόσθεσε:”Ο μόνος λόγος που κάνω περιοδεία, είναι οι θαυμαστές μου. Θέλω να δω από κοντά τους ανθρώπους που άλλαξαν τη ζωή μου. Δεν υπάρχει καμία δική μου ανάγκη να κάνω συναυλίες. Θα είμαι πάντα νευρική και ανήσυχη για το αν θα είμαι αρκετά καλή“.

Αυτή είναι η υπέροχη φωτογράφηση στην Vogue:

adele

adele1

adele3

adele4

adele6

adele5