Πότε είμαστε πραγματικά ο εαυτός μας; Αυτό σε καλεί να απαντήσεις η αγαπημένη σου μπύρα Άλφα με τη νέα της καμπάνια όπου βρίσκεται ήδη αρκετούς μήνες στον «αέρα» και  μας εμπνέει αλλά και μας παροτρύνει να αναδείξουμε την Αυθεντική, Αυθόρμητη και Αληθινή πλευρά του εαυτού μας, όταν βρισκόμαστε με ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία και αξία στη ζωή μας.

Οι απλές καθημερινές μας στιγμές γίνονται πιο ουσιαστικές όταν τις μοιραζόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους. Τους κολλητούς μας, τον σύντροφό μας, την οικογένειά μας.  Είναι όμως και αυτές που περνάμε στο στέκι μας, τον τόπο μας, εκεί που νιώθουμε «σαν το σπίτι μας». Είναι αυτές οι στιγμές που αισθανόμαστε «Η Άλφα πλευρά του εαυτού μας».

2ALFA BEER_

H τηλεοπτική επικοινωνία της μπύρας Άλφα, με πρωταγωνιστές έναν «γαμπρό» και έναν «πλοίαρχο», μας προέτρεψε να αναγνωρίσουμε την Άλφα πλευρά τους μέσα από μία αντίθεση. Την αντίθεση για το τί στερεοτυπικά πιστεύει για τους ήρωες μας ο κοινωνικός και επαγγελματικός τους περίγυρος, λόγω ιδιότητας – επαγγέλματος, σε σχέση με την αυθεντική τους πλευρά, «Την Άλφα πλευρά τους». Βλέπουμε με ένα ιδιαίτερα ανατρεπτικό και χιουμοριστικό τρόπο τους πρωταγωνιστές μας στην πιο εύθυμη, αυθόρμητη, απλή και ζεστή πλευρά τους όταν είναι με τους κολλητούς τους, όταν επιστρέφουν στον τόπο από τον οποίο κατάγονται.

AlfaCap

Η καινούρια καμπάνια της Άλφα δεν έχει σενάρια, ηθοποιούς ή ένα καλοστημένο φόντο. Έχει όμως ανθρώπους της διπλανής πόρτας και μας υπενθυμίζει πως οι πιο Άλφα στιγμές μας δεν έφυγαν μαζί με το καλοκαίρι που τελείωσε αλλά  δημιουργώντας μια νέα σειρά από online videos με σκοπό να ανακαλύψει την Άλφα πλευρά απλών καθημερινών ανθρώπων μέσα από πραγματικές ιστορίες βγαλμένες από την καρδιά τους. Εκεί, «μιλούν» για την Άλφα πλευρά τους, μέσα από σχέσεις και συμπεριφορές συντροφικότητας, εμπιστοσύνης, χαράς αλλά και ειλικρίνειας.

Η μπύρα ΆΛΦΑ με τη δροσερή και ασύγκριτη γεύση της είναι πάντα εκεί για να συντροφεύσει και να εμπνεύσει όλες τις στιγμές που η αυθεντική πλευρά του εαυτού μας έρχεται σε πρώτο πλάνο!