Αυτό που μ’αρέσει με το ίντερνετ, είναι ότι μπορείς να διαβάσεις τα πάντα απολαμβάνοντας και έναν καφέ για συντροφιά. Αυτό έκανα κι εγώ σήμερα, πέφτοντας στην είδηση για τον Τιτανικό. Μια ταινία που όσες φορές και να την δω, δεν θα βαρεθώ ούτε ένα λεπτό. Κι ας ξέρω όλους τους διαλόγους απέξω, κι ας ξέρω τι θα γίνει στην επόμενη σκηνή. Και φυσικά, πάντα θα «βρίζω» την Ρόουζ (aka Kate Winslet ) που δεν έκανε λίγο χώρο στον Τζακ (aka Leonardo di Caprio) σε αυτή την σανίδα σωτηρίας. Αυτά για την ταινία…

Στις 14 Απριλίου 1912, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα το πολυτελές υπερωκεάνιο της White Star Line, χτυπάει στο παγόβουνο ανοιχτά του Βόρειου Ατλαντικού. Τουλάχιστον 1523 επιβάτες από τους 2.223 πεθαίνουν και ο θρυλικός Τιτανικός βυθίζεται στα παγωμένα νερά. Ένα ναυάγιο που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Σήμερα, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Clive Palmer, θέλει να επαναφέρει τον Τιτανικό. Ο Τιτανικός ΙΙ είναι ακριβώς το ίδιο υπερωκεάνιο με μία μόνο μικρή διαφορά. Θα είναι 4 μέτρα μακρύτερο και δεν θα πλησιάσει τα καταραμένα νερά του Ατλαντικού!
Το παρθενικό του ταξίδι προορίζεται για το 2018, ενώ θα κάνει την διαδρομή από το Jiangsu της ανατολικής Κίνας προς το Dubai. Θα υπάρχουν σωσίβια και σωστικές λέμβοι για την καλύτερη ασφάλεια των επιβατών, προκειμένου να αποφύγουν οποιαδήποτε κατάρα με τον θρυλικό Τιτανικό.

titanic

titanic1

titanic2

titanic3

titanic4