Θεωρείσαι ένας από τους πιο ποθητούς πρωταγωνιστές της πετυχημένης σειράς Game of Thrones (δεν μένουν και πολλοί εδώ που τα λέμε αφού κάθε σεζόν θρηνούμε κάμποσους). Πως κατορθώνεις να ανέβεις δυο δυο τα σκαλοπάτια της φήμης στο Χόλιγουντ; Παίζοντας έναν σούπερ ήρωα.

Θετικές προμηνύονται λοιπόν οι εξελίξεις για τον Kit Harington αφού σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Variety, ο Βρετανός ηθοποιός θεωρείται ένας από τους επικρατέστερους για το ρόλο του κεντρικού ήρωα, Reed Richards (Mr. Fantastic) στην αναβίωση των Fantastic Four.

Ποια ηθοποιός λέγεται πως θα υποδυθεί τη Sue Storm, την Αόρατη Γυναίκα δηλαδή; Το κοριτσάκι που όλοι μισήσαμε στο δράμα Atonement και που μεγαλώνοντας πρωταγωνίστησε στην ταινία The Host (Το Σώμα), Saoirse Ronan.

H Saoirse Ronan

H Saoirse Ronan

Παράλληλα, σχεδόν δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Michael B. Jordan στο cast στο ρόλο του Johnny StormHuman Torch (Ανθρώπινος Πυρσός) ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια φήμη για το ρόλο του Ben GrimmThe Thing (Το Πράγμα).

Η νέα εκδοχή των Fantastic Four έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το Καλοκαίρι του 2015 και από την εμφάνιση του Kit Harington στο φιλμ Πομπηία, στην οποία πρωταγωνίστησε απαλλαγμένος από τις βαριές γούνες, πιστεύουμε πως το ρόλο τον έχει μάλλον στο τσεπάκι του!

O Kit Harington στο φιλμ Πομπηία

O Kit Harington στο φιλμ Πομπηία