Και ύστερα απορείς για τα γονίδια. Μερικές κόρες έχουν διάσημες μαμάδες με τις οποίες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, σε σημείο που μερικές φορές μπερδεύεσαι για το ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη. Έτσι, όπως θα δείτε παρακάτω, μερικές έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο την έννοια “ομοιότητα”.
Gwyneth & Apple

1

 

Μπορεί να ανέβασε στα social media η μαμά Gwyneth λέγοντας χαρακτηριστικά “little beauty” την Apple αλλά η μικρή είναι τελείως φωτοτυπία της αφού έχουν τα ίδια μάγουλα, την ίδια μύτη και σχεδόν τα ίδια μαλλιά.

Demi & Rumer

2

 

Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε η πρώτη είναι η Rumer, κόρη της Demi Moore ενώ φυσικά η δεύτερη είναι η Demi. Είδατε που σας τα έλεγα. Και είναι πανέμορφες και οι δύο.

Reese & Ava

reese-witherspoon-495

Μπορεί η 15 ετών Ava να έχει μπλε μαλλιά αλλά αυτό δεν κρύβει την ομοιότητα με τη μητέρα της Reese όπως την είδαμε στη πρεμιέρα της ταινίας Hot Pursuit από όπου και τράβηξαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία και ανέβηκε στο Instagram.

Kim & Ireland

KIM & IRELAND

Εκτός από την εμφανή ομοιότητα σε πρόσωπο και σώμα η Ireland αποφάσισε να ακολουθήσει και τα βήματα της μαμάς της γι αυτό έγινε και η ίδια μοντέλο. Όχι και άδικα φυσικά με τέτοια γονίδια.

Katie & Suri

katie

 

Η εννιά ετών κόρη της Katie μοιάζει τόσο πολύ στη μαμά της και εκτός από αυτό φαίνεται πως μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μόδα.

Angelina & Shiloh

ANGELINA & SHILOH

Μπορεί η κόρη της Angelina να θέλει να γίνει αγόρι και να επιμένει πως θέλει να τη φωνάζουν John, παρόλα αυτά η ομοιότητα της με τη μητέρα της είναι συγκλονιστική.

Beyonce & Blue Ivy

beyonce-01-660

Δεν έχουμε λόγια για τη συγκεκριμένη φωτογραφία καθώς όπως φαίνεται μιλάει από μόνη της.

Goldie & Kate

goldie

Τα χρυσά κορίτσια του Hollywood είναι ολόιδια και το καλύτερο; Πρώτον, στηρίζουν η μια την άλλη σε κάθε τους βήμα και φυσικά είναι ακόμα  πανέμορφες μαμά και κόρη.