Ο Σουηδός DJ Avicii έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη χώρα μας, αφού με το τραγούδι του Wake me Up έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στα πιο δημοφιλή τραγούδια του Spotify για το 2013, ενώ, και ο ίδιος, είναι στην κορυφή της πεντάδας των πιο δημοφιλών καλλιτεχνών, στην Ελλάδα! Από τα στοιχεία του Spotify για τη χώρα μας,  φαίνεται πως, μέχρι τώρα, οι χρήστες της υπηρεσίας για το 2013 προτιμούν δυναμικά τραγούδια, μια και την πεντάδα των πιο «πολυακουσμένων» τραγουδιών, συμπληρώνουν οι: Arctic Monkeysμε το “Do I Wanna Know”, Miley Cyrus με το “Wrecking Ball”, John Newman με το “Love me Again”, και Katy Perryμε το “Roar”!

Με πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια, που καθημερινά εμπλουτίζονται με νέους τίτλους, ήδη χιλιάδες Έλληνες έχουν «κολλήσει» με το Spotify, ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική από desktops, laptops, και «έξυπνες» συσκευές. Και η COSMOTE, μέσα από την μοναδική προσφορά της, δίνει στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Spotify Premium, εντελώς δωρεάν για 2 μήνες και με δωρεάν data streaming για να απολαύσουν τον Avicii ή όποιον άλλο καλλιτέχνη επιθυμούν!

Ακολουθούν οι λίστες με τα «top 5 πιο δημοφιλή του Spotify» για τη χώρα μας:

Τα 5 πιο δημοφιλή κομμάτια για το 2013 στην Ελλάδα

1. Wake me up – Avicii

2. DoIWannaKnow- Arctic Monkeys

3. Wrecking Ball – Miley Cyrus

4. Love Me Again – John Newman

5. Roar- KatyPerry

Οι πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες για το 2013 στην Ελλάδα

1. Avicii

2. Arctic Monkeys

3. Eminem

4. Lana Del Rey

5. Imagine Dragons

Τα πιο δημοφιλή άλμπουμ του 2013 στην Ελλάδα

1. AM – Arctic Monkeys

2. Night Visions – Imagine Dragons

3. TRUE – Avicii

4. Born To Die – The Paradise Edition- Lana Del Rey

5. The Heist – Macklemore & Ryan LewisSpotify_in_Greece

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά, τις προνομιακές τιμές που ισχύουν μετά τους 2 μήνες και την ενεργοποίηση του Spotify Premium, οι συνδρομητές συμβολαίου και κινητής COSMOTE μπορούν να επισκεφθούν τα www.cosmote.gr/spotify και www.whatsup.gr/spotify.