Εφτά χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σειράς βιβλίων “Harry Potter”, η συγγραφέας J.K. Rowling δημοσίευσε μια νέα ιστορία με πρωταγωνιστή τον μάγο με τίτλο “Ο στρατός του Dumbledore ενώνεται ξανά” (Dumbledore’s Army Reunites” στο site της Pottermore το οποίο είναι διαθέσιμο στο αναγνωστικό κοινό μόνο μέσω συνδρομής.

Το 1500 λέξεων κείμενο εξιστορεί η διαβόητη κοσμικογράφος Rita Skeeter η οποία εντοπίζει τον 34χρονο Harry Potter στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Quidditch το οποίο παρακολουθεί μαζί με τους γιους του, James και Albus. “Ο γνωστός  Χρυσούχος (Auror) Harry Potter εμφανίστηκε με μερικές λευκές τρίχες στα μαύρα του μαλλιά, μια νέα ουλή στο μάγουλο του και τα χαρακτηριστικά στρογγυλά γυαλιά του τα οποία ταιριάζουν καλύτερα σε ένα δωδεκάχρονο αγόρι” αναφέρεται στο απόσπασμα.

Η δημοσιογράφος μέσα από την εξιστόρηση της υπονοεί πως υπάρχουν προβλήματα στο γάμο του διάσημου μάγο και τη σύζυγο του Giny, η οποία βρίσκεται την ίδια μέρα στο γήπεδο με την ιδιότητα του ρεπόρτερ. Τον ίδιο αγώνα παρακολουθούν και οι στενοί φίλοι του Potter και ζευγάρι Ron και Hermione, με τον πρώτο να είναι επίσης Χρυσούχος και τη δεύτερη να είναι επικεφαλής του τμήματος Επιβολής Νόμου του Υπουργείου Μαγείας όπως και η Luna Lovegood και ο Neville Logbottom ο οποίος διδάσκει Βοτανολογία στο Howarts και αφήνεται να εννοηθεί πως αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού.

Ενήλικα προβλήματα για τους μικρούς μάγους που μεγάλωσαν και ίσως να επιστρέφουν για τα καλά σε ένα 8ο βιβλίο