Ο κόσμος είναι ακόμα μουδιασμένος από το προηγούμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 όταν έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Paul Walker σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Εκείνο που δεν ήταν ευρέως γνωστό ήταν πως ο χαμηλών τόνων ηθοποιός είχε επιδείξει έντονο φιλανθρωπικό έργο, εξάλλου ο λόγος της παρουσίας του στη Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια (τοποθεσία του δυστυχήματος) το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν για να παρευρεθεί σ’ ένα car show τα έσοδα του οποίου θα πήγαιναν για την ανακούφιση των θυμάτων της πρόσφατης καταστροφής στις Φιλιππίνες.

Έτσι, η οικογένεια του αδικοχαμένου ηθοποιού ζήτησε από τους fans του αντί για λουλούδια ή άλλα δώρα, να κάνουν δωρεές στη μνήμη του, στο ίδρυμα που είχε ιδρύσει, το Reach Out Worldwide (ROWW). Η ανακοίνωση των συγγενών του Walker αναρτήθηκε στη σελίδα του ηθοποιού στο Facebook.

‘’Η οικογένεια του Paul βρίσκει παρηγοριά γνωρίζοντας πως ο αγαπημένος τους γιος, αδερφός και πατέρας έχαιρε της αγάπης, της εκτίμησης και του σεβασμού τόσων ανθρώπων. Ο Paul ίδρυσε το ROWW με την αυθεντική επιθυμία να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και οι συγγενείς του είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τη μνήμη του ζωντανή μέσα από τη δραστηριότητα του ιδρύματος του’’ ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας του πρωταγωνιστή των ταινιών The Fast & The Furious.paul-walker-philanthropic

Οι δωρεές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από το site της οργάνωσης Reach Out Worldwide.