Πως θα σας φαινόταν αν ακούγατε τον Ρόμπι Γουίλιαμς και την Λίλι Άλεν να τραγουδούν μαζί το “Dream a Little Dream of Me” (το κομμάτι έχει ηχογραφηθεί 60 φορές από καλλιτέχνες όπως την Έλα Φιτζέραλντ, τους Mamas & The Papas, τη Ντόρις Ντέι και τον Ντιν Μάρτιν); Μην μπαίνετε στον κόπο να σκεφτείτε απάντηση γιατί στις 18 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του 39χρονου καλλιτέχνη με τίτλο Swings both ways το οποίο θα περιλαμβάνει κι αρκετά άλλα ντουέτα.

Εκτός από την Λίλι Άλεν λοιπόν, ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα ερμηνεύσει το Little Green Apples με την Κέλι Κλάρκσον, το Soda Pop με τον Μάικλ Μπουμπλέ και το ομώνυμο τραγούδι του τίτλου του άλμπουμ με τον Ρούφους Γουεϊνράιτ.

Δώδεκα χρόνια μετά το Swing When YouRe Winning ο Ρόμπι Γούιλιαμς επιστρέφει σε ένα είδος που ξέρει να εκτελεί άψογα. Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει και 6 νέα τραγούδια που έγραψε ο ίδιος ο Γουίλιαμς μαζί με τον Γκάι Τσάμπερς.

Όσον αφορά τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με τον Βρετανό μουσικό ο Μάικλ Μπουμπλέ δήλωσε πως το τραγούδι που ερμήνευσε είναι πολύ καλό και πως διασκέδασε κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης ενώ η Λίλι Άλεν κατόρθωσε να ξεπεράσει το αρχικό της άγχος όταν ο Γουίλιαμς της ζήτησε απλώς να είναι ο εαυτός της!

Το σίγουρο είναι πως ανυπομονούμε να ξανακούσουμε τη swing πλευρά του ταλαντούχου Βρετανού καλλιτέχνη.