Αν είσαι μόνη, γεροντοκόρη και δε βρίσκεις τον κατάλληλο σύντροφο! Αν θέλεις δαχτυλίδι, νυφικά και γαμήλια πανηγύρια τότε πρέπει να ταξιδέψεις στην Ιαπωνία και να ξεχάσεις όλα όσα ήξερες.

Εκεί μπορείς να «παντρευτείς» εικονικά και ωραία και να ζήσεις την πιο σημαντική μέρα στην ζωή μιας γυναίκας μόνη σου, χωρίς τον άντρα και χωρίς καμία υποχρέωση.

Κάνεις απλώς μια πρόβα νυφικού και αισθάνεσαι νέα, ωραία, διαθέσιμη και στο τέλος αναπτύσσεις μία θαλπωρή και μία αγάπη για τον εαυτό σου και την ζωή σου…άλλο πράγμα!

Το γραφείο Cerca Travel σου προσφέρει το δώρο του να δεις πως είναι να είσαι παντρεμένη χωρίς δεσμεύσεις!

Η πρόεδρος της εταιρίας Yukiko Inoue λέει οτι το κάνει για να γεμίσει την κάθε γυναίκα με θετικά συναισθήματα και να καταφέρει η κάθε «μόνη που άντρα ψάχνει» να νιώσει υπέροχα!!!!

Είναι ένα ταξίδι δύο ημερών στο Kyoto. Η πρώτη μέρα περιλαμβάνει την επιλογή, πρόβα και δοκιμή νυφικού. Η δεύτερη μέρα έχει μαλλιά, μακιγιάζ ενώ ένας φωτογράφος απαθανατίζει στιγμές και προετοιμασία για να καταλήξει όλο αυτό στον κήπο Shugakuin Kirara Sanso όπου η νύφη λάμπει και φωτογραφίζεται με μανία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να νοικιάσεις γαμπρό, να δειπνήσεις μαζί του και να φωτογραφηθείς για να το βλέπεις μετά και να …χαίρεσαι;

Οι solo γάμοι είναι αποτέλεσμα του οτι πολλοί άνθρωποι στην Ιαπωνία μένουν μόνοι και δεν δεσμεύονται για πολλούς και διαφόρους λόγους. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να νιώσουν αυτοί οι άνθρωποι ευτυχισμένοι, να βοηθηθούν και να πάρουν την απόφαση να δεσμευτούν…

Κοινώς είναι μία πράξη ανθρωπιάς που κρύβει μέσα της αγάπη και ελπίδα!