Ο George Clooney συνεχίζει να επιλέγει σενάρια που έχουν να πουν κάτι παραπάνω από μία απλή action ιστορία και αυτή την φορά στήνεται μπροστά στην κάμερα της Jodie Foster (ναι, ναι, της διάσημης ηθοποιού που σκηνοθετεί εδώ και αρκετά χρόνια) για να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα οικονομικής φύσεως θρίλερ.
Στο Money Monster υποδύεται έναν εκκεντρικό παρουσιαστή μίας τηλεοπτικής εκπομπής όπου ως ειδικός επί των οικονομικών θεμάτων προσφέρει συμβουλές στον κόσμο για το πως θα πλουτίσει επενδύοντας τα χρήματά του. Ο Jack O’ Connell με την σειρά του υποδύεται τον εργάτη που θα μπει στο στούντιο και θα πιάσει όμηρο τον Clooney, φορώντας του ένα γιλέκο με εκρητικά. Αυτό που θέλει είναι να ακούσει ο κόσμος την ιστορία του, για το πως μία μεγάλη απάτη του στέρησε όλες του τις οικονομίες. Η Julia Roberts είναι η παραγωγός του καναλιού που την ίδια στιγμή παρακολουθεί όλο το αγωνιώδες περιστατικό, δίνει εικόνα στον κόσμο, και ταυτόχρονα προσπαθεί να προστατεύσει τον Clooney.
Η Foster σκηνοθετεί το σενάριο των Jamie Linden, Alan DiFiore & Jim Kouf, που βασίστηκε σε μία original ιστορία των δύο τελευταίων. Η ταινία αναμένεται να βγει στην Αμερική στις 27 Μαίου.