Μύρωνας Στρατής, Professional Sinnerz, Κρυσταλλία και όλοι όσοι τολμήσατε!

Ιούνιος 2013 –Τοπίο ξεσηκωτικό, ανατρεπτικό και συγκλονιστικό live του καλοκαιριού είναι γεγονός! Την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 21:00, η Τεχνόπολη, στο Γκάζι, θα μετατραπεί σε μια τεράστια μουσική σκηνή, ενώ οι τρεις νικήτριες του μεγάλου διαγωνισμού Halls Τόλμησέ Το θα πάρουν το μικρόφωνο στα χέρια τους και θα τραγουδήσουν ζωντανά μπροστά σε χιλιάδες κόσμο! Ο στόχος τους είναι διπλός:να… «εκτοξεύσουν» στα ύψη τη διάθεση και το κέφι όλων και να αποδείξουν ότι «το ‘χουν!». Μαζί τους, φυσικά, θα βρίσκονται ο Μύρωνας Στρατής, οι Professional Sinnerz και η Κρυσταλλία!

Κάθε finalist θα ανέβει στη σκηνή μαζί με έναν από τους καλλιτέχνες και θα ερμηνεύσουν ένα ντουέτο-πρόκληση! Οι finalists θα αναμετρηθούν για το πιο δυνατό χειροκρότημα των ακροατών – το χειροκρότημα που θα αναδείξει το μεγάλο νικητή της βραδιάς, του πιο ξεχωριστού μουσικού διαγωνισμού της Halls!

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέχρι και την ημέρα της συναυλίας, αλλά θα τα βρείτε μόνο μέσα στις συσκευασίες Halls Τόλμησέ Το! Αρκεί να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hallstolmiseto.gr, να εισάγετε τον κωδικό που θα βρείτε σε όλα τα πακέτα Halls Τόλμησέ  Το και να τυπώσετε το εισιτήριο σας, για να είστε ένας από τους χιλιάδες τυχερούς που θα διασκεδάσουν μαζί με το Μύρωνα Στρατή, τους ProfessionalSinnerzκαι την Κρυσταλλία! Εσύ θα λείπεις;

Halls, Πάρε Ανάσα και… το ‘χεις!