Κι ενώ λίγες μέρες πριν δήλωνε πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά τον ρόλο του Christian Grey και οι συμπρωταγωνιστές του στο σήριαλ «Sons of Anarchy» υποστήριζαν πως ο Churlie Hunnam είναι άψογος επαγγελματίας, μια ανακοίνωση έφερε τα πάνω…κάτω.

Τα Universal Studios ενημέρωσαν media και κοινό μέσω του site Deadline.com πως ’Οι παραγωγοί του «50 Shades of Grey» και o Churlie Hunnam συμφώνησαν πως θα ήταν καλύτερο να βρεθεί άλλος ηθοποιός για το ρόλο του πρωταγωνιστή καθώς οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις του Hunnam δεν του αφήνουν επαρκή χρόνο ώστε να αφοσιωθεί στην προετοιμασία του για το ρόλο του Christian Grey’’.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ καθώς τα γυρίσματα για την πρώτη ταινία της τριλογίας θα ξεκινούσαν τον επόμενο μήνα.

Ο Churlie Hunnam είχε αποκαλύψει πως ενθουσιάστηκε με το ρόλο του Grey όταν έκανε πρόβα με την Dakota Johnson η οποία θα ενσαρκώσει την Anastasia Steele, καθώς η χημεία μεταξύ τους ήταν έντονη, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο σκηνοθέτης της ταινίας Sam Taylor-Johnson.

Ίσως τελικά οι προσευχές των θαυμαστριών που απογοητεύτηκαν από την αρχική επιλογή του Hunnam και επέμεναν πως ο νέος Superman, Henry Cavill, θα ήταν ιδανικός για το ρόλο του γοητευτικού και προβληματικού Christian Grey, να εισακούστηκαν!

Henry Cavill

Henry Cavill

Μένει να δούμε ποιος τελικά θα ενσαρκώσει τον κύριο «50 Αποχρώσεις του Γκρι»…