Αυτό που είναι δύσκολο για κάποιον- λόγω συνθηκών – να καταλάβει είναι μία απλή αλλά πολύ σημαντική λέξη: συνέναιση!

Δυστυχώς η κοινωνία στην οποία ζούμε είναι γεμάτη πράξεις που μετατρέπουν την καθημερινότητα σε έναν ατέλειωτο «βιασμό» σε ένα τοξικό περιβάλλον που κάνει πολλούς ανθρώπους να υποφέρουν και να αντιμετωπίζουν δύσκολες και περίεργες καταστάσεις.

Μηνύματα που μπορεί να προσβάλλουν. Συμπεριφορές που μετατρέπουν τις γυναίκες σε αντικείμενα και τις κάνουν να νιώθουν άβολα.

Και ακόμα και σήμερα – η λέξη «όχι» εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλο ζήτημα για το τι σημαίνει και τι γίνεται όταν μία γυναίκα το ξεστομίζει.

Η γυναίκα είναι θύμα, οι άντρες είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι. Ένα αρσενικό μπερδεύεται, παρασύρεται και δε μπορεί να καταλάβει πως μία γυναίκα έχει το δικαίωμα να μη θέλει, έχει το δικαίωμα της άρνησης.

Ένα cartoon, σε παραγωγή των Blue Seat Studios σε συνεργασία με την  RockstarDinosaurPiratePrincess, αντικαθιστά το sex με το τσάι και προσπαθεί να περάσει το μήνυμα.

Οπότε σκέψου πως τη στιγμή που ζητάς από κάποιον να κάνει sex μαζί σου είναι λες και του προσφέρεις τσάι!  Οι αντιδράσεις είναι πολλές! Όμως τι συμβαίνει όταν κάποιος – κάποια στην περίπτωσή μας- δεν καταλαβαίνει τι είναι το τσάι, τι ζητάει ένας άντρας!

Το θετικό μπλέκεται με την άρνηση!

Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει σεβασμός, κατανόηση και ξεκάθαρη αποδοχή της…συνέναισης!