Έχει περάσει ένας χρόνος από τον θάνατο του Robin Williams. Μία απώλεια που σόκαρε τον πλανήτη, που βύθισε στο πένθος φίλους και συνεργάτες, αλλά και τον απλό κόσμο που δεν τον γνώρισε ποτέ από κοντά.
Η 26χρονη κόρη του Zelda Williams ανέβασε στο Instragram το δικό της μήνυμα θέλοντας να μοιραστεί τα συναισθήματά της για τον τραγικό θάνατο του πατέρα της. Κάτω από μία φωτογραφία σε μία λίμνη, με το φεγγάρι να έχει ανέβει στον ουρανό, η Williams έγραψε πως ήταν μαζί με ανθρώπους που αγαπά πολύ και όλοι μαζί ζούσαν κάτι υπέροχο. Και ένιωθε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Και συνέχισε…

“Αυτό το χρόνο κατάλαβα κάτι και νιώθω ότι πρέπει να το μοιραστώ με τον κόσμο που μπορεί να το χρειαστεί. Το να αποφεύγεις το φόβο, τη λύπη ή το θυμό δεν είναι το ίδιο με το να είσαι χαρούμενος. Βιώνω τη θλίψη μου κάθε μέρα αλλά δεν δυσανασχετώ πια. Έτσι, οι απίθανες στιγμές χαράς δεν έχουν σκοπό να με κάνουν να ξεχάσω, αλλά να μείνουν για πάντα και να με κάνουν να τις απολαύσω. Δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να το πετύχεις από ό,τι χρειάζεται για να είσαι απλά λυπημένος. Αλλά δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο πολύ αξίζει. Όσον αφορά εκείνους που υποφέρουν από κατάθλιψη, ξέρω πόσο σκοτεινό και ατελείωτο μπορεί να φαίνεται αυτό το τούνελ, αλλά αν η ευτυχία σας φαίνεται κάτι απίθανο για να βρείτε, παρακαλώ κρατήστε την πιθανότητα της ελπίδας”.