Η επιλογή του Vanity Fair να έχει την Lupita Nyong’o στο τεύχος Φεβρουαρίου ήταν μία πολύ σωστή κίνηση, από την στιγμή που η 30χρονη Κενυάτισσα ηθοποιός βρίσκεται παντού μετά την επιτυχία του 12 Χρόνια Σκλάβος, φιλμ όπου πρωταγωνιστεί και για το οποίο μάλιστα είναι υποψήφια για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου. Από την στιγμή όμως που πόσταραν στο twitter με πολύ περηφάνεια ένα photo preview του άρθρου, δεν χρειάστηκαν πάνω από δύο λεπτά για να γίνει ένας μικρός χαμός στο internet.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως το δέρμα της δείχνει πολύ πιο ανοιχτόχρωμο, ένας κατά τα φαινόμενα “photoshop δάκτυλος” που σχολιάστηκε πολύ έντονα, με πάρα πολύ κόσμο να στέλνει όχι και τόσο κολακευτικά μηνύματα στο περιοδικό.

Μέχρι στιγμής το Vanity Fair δεν έχει απαντήσει, με τους περισσότερους να περιμένουν μία ανακοίνωση που θα ρίχνει το “φταίξιμο” στον ιδιαίτερο φωτισμό της φωτογράφισης, ωστόσο η ζημιά έχει ήδη γίνει.
Αλήθεια, τι σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του περιοδικού όταν “φώτιζαν” την επιδερμίδα της;! Μήπως πως δεν είναι τόσο διάσημη ακόμα για να το παρατηρήσει κανείς;! 

vanity2

vanity3

vanity faira