Ο Φεβρουάριος έφτασε κι αυτό σημαίνει πως η Universal Pictures μπήκε στην τελική φάση προώθησης της ταινίας Fifty Shades of Grey που κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου 2015.

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής καμπάνιας, εγκαινιάστηκε ένας ιστότοπος που πραγματοποιεί ξενάγηση στο διαμέρισμα του δισεκατομμυριούχου Christian Grey και που για όσους έχουν διαβάσει την τριλογία γνωρίζουν πως αποτελεί το κύριο σκηνικό για την εξέλιξη της ιστορίας.

Το tour ξεκινά από το ασανσέρ, καθώς σύμφωνα με το βιβλίο ο πιο περιζήτητος εργένης του Σιάτλ κατοικεί στο ρετιρέ ενός ουρανοξύστη που αποκαλύπτεται αμέσως μόλις ο ανελκυστήρας φτάσει στον τελευταίο όροφο.

Η είσοδος & το σαλόνι στο διαμέρισμα του Christian Grey

Η είσοδος & το σαλόνι στο διαμέρισμα του Christian Grey

Στο σχεδιασμό του site έχουν ενσωματωθεί ορισμένες διαδραστικές ενέργειες που αποκαλύπτονται με κλικ πάνω στο εκάστοτε βέλος. Έτσι, αν για παράδειγμα κάνετε κλικ πάνω στο βέλος του πιάνου θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μελωδίες που προτιμά να παίζει ο Christian Grey.art_piano-grey-apartment

Ή αν για παράδειγμα πατήσετε το σύνδεσμο του ψυγείου θα σας αποκαλυφθούν τα κρασιά και η σαμπάνια που προτιμά ο εκλεκτικός κύριος Grey.

Η κουζίνα του διαμερίσματος

Η κουζίνα του διαμερίσματος

Φυσικά, το site κρύβει και άλλα “καλούδια” όπως νέες φωτογραφίες από στιγμιότυπα της ταινίας που διεξάγονται στο διαμέρισμα όπως και τρέιλερ και βίντεο κλιπ από το soundtrack.art_couch-grey-apartment 50-shades-of-grey-467

Τέλος, ο επισκέπτης του site θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια εικόνα και από την υπέροχη θέα του Σιάτλ που υποτίθεται πως αντικρίζει ο Christian Grey κάθε μέρα από την κορυφή του κόσμου όπου έχει ήδη κατακτήσει.art_sky-grey-apartment

Αν ψάχνετε επιπλέον εικόνες από το διαμέρισμα αλλά και σκηνές από την ταινία, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ακόλουθο βίντεο όπου η σκηνοθέτις της ταινίας Sam Taylor-Johnson δίνει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις της σκηνογραφίας: