Είσαι συλλέκτης στιγμών; Αν ναι, τότε ο νέος διαγωνισμός μας θα σε ενθουσιάσει καθώς κάνει δώρο σε έναν τυχερό τη φωτογραφική μηχανή  COOLPIX S6500.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας όπου κι αν πάτε με την COOLPIX S6500 που διαθέτει ανάλυση 16MPixels και ενσωματωμένο Wi-Fi. Μεταφορτώστε τις λήψεις σας σε δευτερόλεπτα μέσω οποιασδήποτε έξυπνης συσκευής και μοιραστείτε τις με τους φίλους και την οικογένειά σας. Με αυτήν την εξαιρετικά λεπτή φωτογραφική μηχανή που, παρά το μικρό της μέγεθος, περιλαμβάνει φακό NIKKOR με οπτικό zoom 12x, αποτυπώνετε εύκολα τις αξέχαστες στιγμές σας. Από ευρυγώνιες ομαδικές λήψεις μέχρι κοντινές λήψεις κάποιου ξεχωριστού προσώπου, ο αισθητήρας εικόνας CMOS με οπίσθιο φωτισμό παρέχει κορυφαία ευκρίνεια και πλούσιες λεπτομέρειες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μπορείτε να μεταβείτε στη λήψη video full HD με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, ενώ η τεχνολογία αυτόματης απόσβεσης κραδασμών (VR) αντισταθμίζει σε πραγματικό χρόνο το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και σας χαρίζει καθαρές φωτογραφίες και video.

Αν σου άρεσαν τα παραπάνω και θες να κάνεις δική σου την COOLPIX S6500 της NIKON που σου κάνουμε δώρο τότε δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στο διαγωνισμός μας .

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί να:

  1. κάνεις Like στη σελίδα του XmasLife στο Facebook
  2. αφήσεις ένα σχόλιο κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο.

Και οι δύο ενέργειες είναι απαραίτητες για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή. Ο διαγωνισμός διαρκεί ως την Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015, τα μεσάνυχτα, και ο νικητής θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015 μέσα από ξεχωριστό post.

 

Καλή επιτυχία! 😉