Αν υπάρχει μια εταιρεία που έχει κερδίσει μια θέση όχι μόνο στη καρδιά μας αλλά και στο τραπέζι μας αυτή είναι η 3αλφα η οποία είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή δημιουργώντας μαζί του τις πιο νόστιμες συνταγές. Άλλωστε τα όσπρια αλλά και το ρύζι είναι η βάση της σωστής μεσογειακής διατροφής. Αυτός είναι και ο λόγος που 5 τυχεροί θα κερδίσουν 5 κουτιά με όλα εκείνα τα προϊόντα της 3αλφα. Ας γνωρίσουμε όμως την εταιρεία καλύτερα:

  • Η ελληνική εταιρεία 3αλφα ήταν η πρώτη που πριν από 50 χρόνια συσκεύασε τα όσπρια και τα ρύζια και τα τοποθέτησε στο ράφι αλλάζοντας για πάντα την συγκεκριμένη αγορά. Μετά από 50 χρόνια συνεχίζει και κάνει ακριβώς το ίδιο. Με φροντίδα και σεβασμό προς τον Έλληνα καταναλωτή, επιλέγει, επεξεργάζεται και συσκευάζει όσπρια και ρύζια που έχουν ελεγχθεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, κάτι που οι καταναλωτές επιβραβεύουν τοποθετώντας την στην κορυφή της αγοράς των τυποποιημένων οσπρίων και ρυζιών.
  • Οι πρωτιές της όμως δεν σταματούν εκεί! Η 3αλφα ήταν από τις πρώτες εταιρείες στην αγορά των οσπρίων που οργάνωσε τους προμηθευτές της και δημιούργησε την «Ομάδα Παραγωγών 3αλφα». Πολλά από τα προϊόντα της προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς, στο πλαίσιο του προγράμματος της 3αλφα για Ελληνικά Όσπρια Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. Γι’ αυτό το λόγο στις αντίστοιχες συσκευασίες αναγράφεται και η περιοχή αλλά και ο παραγωγός από όπου προέρχονται.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η μυρωδιά της κατσαρόλας λίγο πριν καθίσει στο τραπέζι όλη η οικογένεια έχει το ίδιο άρωμα, αυτό των προϊόντων 3αλφα και επειδή στην 3αλφα ξέρουν πως το καστανό ρύζι είναι πηγή ενέργειας, αυτά τα νόστιμα muffins με καστανό ρύζι, μπρόκολο και τσένταρ είναι ένας έξυπνος τρόπος για να φάνε μπρόκολο οι μικροί μας φίλοι αλλά και εσύ να έχεις ένα υγιεινό σνακ για την οικογένεια σου γεμάτο λαχανικά και πρωτεΐνες.

Υλικά

1/3 φλιτζάνι μπρόκολο ψιλοκομμένο
1 ¼ φλιτζάνι μαγειρεμένο καστανό ρύζι 3αλφα
1 μεγάλο αυγό
¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
¼ – 1/3 φλιτζάνι τυρί cheddar τριμμένο
αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα μεσαίο μπολ ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί, στη συνέχεια τοποθετούμε στον φούρνο ψήνοντας για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και… τρώμε αμέσως.

Capture

 

Με την 3αλφα μεγαλώνουμε μαζί και 5 τυχεροί αναγνώστες του thatslife.gr, θα κερδίσουν από ένα ειδικό κουτί γεμάτο ρύζι αλλά και όσπρια!

2 πακέτα 3αλφα Καστανό Ρύζι 10’

2 πακέτα 3αλφα Wild Rice με parboiled

2 πακέτα 3αλφα φακές ψιλές

2 πακέτα 3αλφα Πλιγούρι

2 πακέτα 3αλφα φασόλια Γίγαντες

Πως θα το κερδίσεις; 

Άφησε το σχόλιό σου κάτω από το άρθρο

Κάνε share το ποστ του διαγωνισμού στο Facebook

Kάνε like στην σελίδα του That’s Life στο Facebook

Κάνε like στην σελίδα της 3αλφα στο Facebook

Ακολούθησε τη σελίδα της 3αλφα στο Instagram

O διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 9/7