Οι βλεφαρίδες είναι το Α και το Ω στο πρόσωπο κάθε γυναίκας. Μερικές  (όπως εγώ) δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε μεγάλες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες αλλά σίγουρα μπορούμε να τις κάνουμε να δείχνουν έτσι με 4 μικρά tips. Πάμε να τα δούμε; Και τέλος, μη ξεχάσεις να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό.

Το ψαλίδι βλεφαρίδων
Μπορεί να φαντάζει αρχαίο εργαλείο των προγόνων μας, αλλά το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο όταν θέλεις να τις κάνεις να φαίνονται πιο μακριές. Ενώ φυσικά το χρησιμοποιείς πριν απλώσεις την μάσκαρα.

Με το πάσο σου
Προφανώς το να βάζεις μάσκαρα δεν είναι τόσο γρήγορη και απλή διαδικασία όσο νόμιζες. Ο λόγος; Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα και η μάσκαρα να αποδώσει 100% θα πρέπει να αφήνεις τις βλεφαρίδες να στεγνώνουν μετά την πρώτη στρώση και πριν περάσεις την δέυτερη. Διαφορετικά θα δημιουργηθούν αυτοί οι μικροί εκνευριστικοί κόμποι.

Χτένισμα
Και όμως είναι επίσης σημαντικό. Καθώς οι βλεφαρίδες σου μπορούν να μπερδευτούν ανάμεσα στις στρώσεις και να κολλήσουν μεταξύ τους. Το κόλπο; Αμέσως μετά την πρώτη στρώση μάσκαρας, χτένισε τες μια δυο φορές με ένα ειδικό χτενάκι για βλεφαρίδες. Στην συνέχεια άπλωσε την δεύτερη στρώση μάσκαρας. Χτένισε τες πάλι και άπλωσε την τρίτη και την τελευταία. Μαγεία!

Ενυδάτωση και φροντίδα
Και όπως λογικά καταλαβαίνεις ακόμα και οι βλεφαρίδες σου θέλουν περιποίηση. Μην ξεχνάς ποτέ να την ξεβάφεις με ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ και βάζε τους λίγη κρέμα ματιών. Διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να αρχίζουν να μαδάνε. Θέλουν φροντίδα όπως και όλα τα υπόλοιπα πάνω σου!

Capture

Η I love extreme curl & volume mascara είναι η νέα προσθήκη στη δημοφιλή οικογένεια “I love extreme”.  Το μεγάλο, ευέλικτο πλαστικό βουρτσάκι εξασφαλίζει απίστευτο όγκο και υπέροχη καμπύλη στις βλεφαρίδες! Η βαθιά μαύρη υφή τονίζει και αναδεικνύει τις βλεφαρίδες, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα: “ μάτια που δείχνουν μεγαλύτερα”.

Πέντε τυχερές θα κερδίσουν από 2 μάσκαρα για να δώσουν τη μια στην αγαπημένη τους φίλη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  1. Follow στο Instagram την Essence
  2. Follow στο Instagram το Thatslifegr
  3. Άφησε μας ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο.

Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 6 Οκτωβρίου μέσα από ξεχωριστό post. Καλή επιτυχία!

 

About The Author

135 Σχόλια